„N-ai destulă încredere”. Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială. Antoni speră ca venirea Vladei în „Casa iubirii” să-i aducă o bucurie după dezamăgirea creată de Larisa

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 oct 2023, 19:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Vlada a reușit să tulbure apele printre concurenți.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, cea mai nouă concurentă, Vlada, s-a cunoscut mai îndeaproape cu Antoni și Laurențiu, băieții pentru care a intrat în competiție.

Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială

De când Vlada a venit în „Casa iubirii”, Laurențiu și Antoni au fost legați la ochi.

Ulterior, noua concurentă i-a dus pe cei doi în camera roșie, după care le-a dat ochelarii jos pe rând și a început o cunoaștere între tânără și cei doi bărbați.

Citește și: Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”! Tânăra a venit pentru Laurențiu și Antoni și a reușit să instaleze teamă în casa fetelor: „Îți închipui că Laurențiu o place?”

În tot acest timp, concurenții din celelalte case nu au avut acces la conexiune să vadă ce fac cei trei, motiv pentru care au apărut întrebări, mai ales la Lorena.

„Oare aș putea să mă duc în camera roșie să nu zic nimic, doar să mă uit?”, a spus Lorena, foarte curioasă să afle ce se întâmplă în camera roșie.

Laurențiu, pus pe glume ca de obicei, a insistat ca Vlada să spună de cine este mai atrasă dintre el și Antoni.

Având în vedere că el are o relație cu Lorena, Vlada a declarat că are un punct în minus. Ca să pună paie pe foc, Laurențiu a întrebat-o pe tânără dacă nu are de gând să lupte pentru persoana pe care o place.

Băieții s-au declarat foarte mulțumiți de noua concurentă, în special Geani, care a recunoscut că îl atrage foarte mult. Ionuț, pe de altă parte, este convins că Vlada va forma un cuplu cu Antoni.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„E o fată foarte frumoasă, sincer nu mă interesează cine este în top la ea, chiar îmi place. Mi-a atras foarte mult atenția, eu sunt genul de om care nu prea sunt așa focusat sau nu prea dau importanță treburilor ăstora, dar ea chiar mi-a atras atenția”, a declarat Geani.

Văzând-o îngândurată, Radu a întrebat-o pe Lorena dacă îi este teamă de ce ar putea să facă Laurențiu în camera roșie cu Vlada.

Citește și: Bianca și Ionuț, momente romantice la primul lor date în afara platourilor de filmare! Julia și Cosmin au savurat și ei prima etapă a perioadei lor de cunoaștere! Iată cum au decurs date-urile lor

„Am văzut un gest care mi-a plăcut un pic, n-o să-l dezvolt aici. „Nu e că mi-e frică, mi-aș dori să văd ce se întâmplă nu să-i las acolo și să nu văd ce se întâmplă acum, în timp ce noi vorbim despre ei”, a spus Lorena.

„Înseamnă că n-ai destulă încredere, sincer”, afirmă Radu.

„Nu e vorba de asta, de încredere, eu am încredere în mine”, a răspuns Lorena.

„Păi dacă ai încredere în el și în tine poate să stea acolo și cinci ore”, a mai spus Radu.

Antoni speră că Vlada să-l „încălzească” după ce Larisa l-a dezamăgit

De când a venit în „Casa iubirii”, Antoni a țintit-o pe Larisa care, la acea vreme, era împreună cu George. Din păcate pentru el și în ciuda tuturor încercărilor de a-i ajunge în inimă, Antoni n-a reușit să obțină dragostea Larisei, ba chiar a fost tratat cu indiferență.

Antoni a simțit să-i spună Vladei că s-a îndreptat spre Larisa dar că aceasta l-a tratat atât de rece încât uneori s-a simțit batjocorit. Acum, concurentul speră că Vlada să-i ofere „căldura” de care are nevoie. Vlada, de asemenea, a recunoscut răspicat că s-ar vedea într-o relație cu Antoni.