N-ai sa ghicesti unde au ascuns drogurile niste traficanti! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

Cei cinci traficanti vindeau marijuana in judetul Prahova.

Formasera o retea pana cand politistii si procurorii DIICOT au intrat pe fir, au pus mana pe ei si au inceput cercetarile. In momentul anchetei, oamenii legii au aflat cu surpindere ca trei dintre suspecti furasera un kilogram de cannabis de la un tanar din Campina, care adusese drogurile din Spania.

Hotii isi impartisera marfa in parti egale si se apucasera de treaba. Numai ca planurile le-au fost stricate de politisti.
Dupa un flagrant si cinci perchezitii domiciliare, anchetatorii au descoperit intreaga cantitate de marijuana ascunsa in locuri greu de ghicit. Prima ascunzatoare: o capitza de fan. Anchetatorii au mers mai departe cu cautarile si au dat de pachete cu marihuana, unde credeti? In cosul unui sobe. Pentru faptele lor, suspectii risca sa petreaca urmatorii 15 ani, dupa gratii.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.