„N-am eu timp” Cu ce probleme se confruntă Theo Rose după naștere! Toate mămicile trec prin asta

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2023, 10:33

Theo Rose își ține constant fanii la curent cu tot ceea ce se petrece nou în viața ei și a micuțului Sasha. De data aceasta, vedeta a recunoscut că a rămas cu unele „cicatrici” după naștere și se recuperează mai greu.

Theo Rose le-a transmis fanilor că după nașterea lui Sasha a rămas cu celulită și vergeturi, dar pe care încearcă să le trateze și să le facă să dispară cât mai repede. 

Ce le-a transmis Theo Rose urmăritorilor

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care le transmite celor care o urmăresc faptul că sala de sport nu este exclusă, însă deocamdată nu are timp, după ce l-a născut pe micuțul Sasha.

Totuși, vedeta a confirmat faptul că pe viitor va merge și la sală pentru a reveni în formă.

Citește și: „Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată, deci e clar că momentan, lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e minimă.

De slabă, sunt slabă, se vede, dar am rămas și eu cu celulită, vergeturi pe care totuși le-am tratat
”, a spus vedeta pe pagina sa de Instagram, într-un insta-story. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Theo Rose a răbufnit „Nu știu ce fac, nu știu când trece ziua” Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Theo Rose a devenit mămică în urmă cu trei luni, însă programul încărcat a făcut-o pe tânăra artistă să răbufnească. Theo Rose se împarte între scenă, filmări și viața de familie.

Citește și: „Eu mor după ea” Theo Rose, imagini emoționante pe o rețea de socializare

Într-o postare recentă, Theo Rose le-a spus fanilor cât este de ocupată și nu înțelege cum trece timpul atât de repede pe lângă ea.

Deși artista este plină de energie, aceasta mai are și momente în care se simte epuizată.

„Am plecat la repetiții. Nu mai știu ce fac, nu știu când trece o zi, nu știu când am făcut. Nici n-am apucat să înțeleg august că e deja septembrie. Nu știu”, a spus revoltată Theo Rose.

Artista se împarte între viața de artistă și cea de mămică.

Theo petrece mult timp cu băiețelul ei, dar sprijinul și suportul moral vine și din partea iubitului ei, Anghel Damian. Chiar dacă nu se afișează prea mult în mediul online,  actorul  este cel care stă cu Sasha în momentul în care Theo Rose se află la repetiții sau filmări.