„N-am încrederea aia 100%”. Adevărul despre relația dintre Larisa Udilă și Alex Ogică! Ce nu ar accepta fosta concurentă „Bravo, ai stil” de la soțul ei

Autor: Lavinia Medrea

Larisa Udilă, mărturisiri inedite la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, invitați au fost Larisa Udilă și Alex Ogică.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii online „ Fiță cu Adiță ”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitați au fost Larisa Udilă și Alex Ogică.

Adevărul despre relația dintre Larisa Udilă și Alex Ogică

Larisa Udilă și Alex Ogică au o frumoasă relație de opt ani și sunt căsătoriți de trei ani.

Cei doi au un fiu, Milan, și pare că se înțeleg foarte bine și au parte de armonie în familia lor.

Citește și: ”Avionul cu care noi trebuia să zburăm a fost lovit de fulger” Larisa Udilă, mărturisiri cutremurătoare despre decizia care i-a schimbat viața

Cu toate că sunt împreună de atât de mult timp, de pe vremea când erau doar niște puștani, Larisa Udilă recunoaște că nu are încredere totală în soțul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu pot să mint și da, într-adevăr, m-am gândit pentru că femeile stau mai prost la capitolul încredere în bărbați și am încredere în el din foarte multe puncte de vedere, dar nu și partea asta.

Încredere la ce mod, eu știu cum sunt femeile în ziua de astăzi și știu cum sunt și bărbații. Cu toate că el întotdeauna va fi iubirea vieții mele, n-o să pot să trec niciodată peste înșelat dar nici nu pot să bag mâna în foc că el n-ar face asta niciodată”, a declarat Larisa Udilă, la Fiță cu Adiță.

Ce spune Alex Ogică despre înșelat

Larisa Udilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” spune că nu poate să treacă peste infidelitate și ar încheia relația cu Alex Ogică dacă ar fi cazul. Cu toate astea, Alex Ogică își liniștește soția contrazicând-o, căci fotbalistul consideră că nu există nimic mai de preț decât familia și nu ar putea niciodată să-și părăsească soția și copilul.

Citește și: „Cât îmi doresc”. Larisa Udilă a făcut anunțul emoționant, chiar din vacanța din Maldive. Micuțul Milan a făcut-o să se înduioșeze imediat

„Dar el știe că dacă ar face-o s-ar termina, dar n-am încrederea aia 100% și mereu mă gândesc, dacă peste câțiva ani de zile, că am fost și de mici (n.r.: împreună)... pentru că bărbații sunt altfel, vor să testeze tot felul de lucruri, dacă se plictisește? Vine una și îi ia mințile”, a spus Larisa Udilă.

„Nu cred, și pentru mine orice s-ar întâmpla mai presus decât familia nu este altceva”, a declarat Alex Ogică.