”N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi ” Cine este Andra, tânăra de 33 de ani, ucisă cu sânge rece de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 sep 2023, 00:10

Cine este Andra, tânăra de 33 de ani, ucisă cu sânge rece de fostul iubit de ziua ei de naștere

Sursa: Stirile Kanal D

Andra și-a găsit sfârșitul în cel mai tragic mod, chiar de ziua ei de naștere. Tânăra de 33 de ani din cartierul Militari din Capitală a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit, care se întorsese recent din Italia.

Femeia de 33 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit cu puțin timp înainte ca invitații să ajungă la petrecerea de ziua ei. Din primele informații, bărbatul ar fi înjunghiat-o mai întâi în spate, apoi în zona inimii. Tânăra s-ar fi târât către lift, dar a luat-o și a dus-o în casă. 

Bărbatul ar fi pus totul la cale încă de când s-a întors din Italia

Înainte de tragedie, în ultimele zile, cei doi ar fi fost foarte apropiați, potrivit apropiaților, ba chiar ar fi mers împreună la mai multe petreceri, toate acestea făcând parte din planul diabolic al bărbatului, care urma să o ucidă pe tânăra de 33 de ani de ziua ei de naștere.

Acesta și-a dorit cu orice preț să se împace cu Andra și nu a renunțat până nu a convins-o să-i mai dea o șansă.

N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi  ”, erau cuvintele criminalului scrise de el în online, potrivit Fanatik.

Citește și: O tânără de 33 de ani a fost ucisă chiar de ziua ei de naștere, de fostul iubit, în Capitală: "Ne-a sunat şi a zis că o omoară" Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O ştia pe Andra de 16 ani, de atunci ar fi fost obsedat de ea. Femeia îşi schimbase locul de muncă şi începea o viaţă nouă, dar bărbatul nu a acceptat asta. 

A prins-o când era singură, cu altcineva, cu vărul ei. Noi trebuia să ajungem la petrecere şi până a venit s-a întâmplat ce s-a întâmplat”,   a spus prietenul fetei.

Călăul Andrei se întorsese din Italia pe 13 decembrie, unde lucra în construcții, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să se ducă direct la ușa fetei pentru a se împăca cu ea.

Bărbatul este recidivist, a fost eliberat din închisoare în 2014 după ce a fost condamnat pentru tâlhărie. Acum riscă să petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

În urmă cu doar câteva ore, individul a fost arestat pentru 30 zile, potrivit observator.ro.

Citește și: Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mort în râul Olt, după ce el și prietenul lui au fost dați dispăruți. Cei doi ar fi plecat la pescuit încă de vineri și nu au mai răspuns la telefon, nici nu au ajuns la pensiunea unde urmau să se cazeze

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.