„N-am văzut niciunde așa bătăi și insulte la sânge”. Mariana Moculescu face dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia ei cu Horia Moculescu

Autor: Bianca Vidoi

Horia Moculescu face parte din artiștii apreciați de o întreagă țară, însă pe plan personal, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri.

Horia Moculescu este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar deși cariera acestuia este una de succes, viața personală a artistului a fost plină de obstacole. Acesta a fost căsătorit de patru ori, iar ultima lui soție, Mariana Moculescu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare legate de perioada în care au fost căsătoriți, chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la divorț.

I-a urat Horia Moculescu „La mulți ani” fostei sale soții?

Horia Moculescu și Mariana Moculescu au format un cuplu timp de 11 ani, din anul 1989 până în anul 2000, atunci când cei doi au decis să își separe drumurile. Despărțirea celor doi nu a fost una lipsită de scandal, iar la peste 20 de ani de la divorț, Mariana Moculescu este hotărâtă să spună adevărul despre căsnicia pe care a avut-o cu Horia Moculescu.

Deși ar fi trebuit să fie o ocazie fericită pentru Mariana Moculescu, fiind ziua ei de naștere, aceasta a dezvăluit câteva aspecte sfâșietoare despre relația de 11 ani pe care a avut-o cu Horia Moculescu. Aceasta a fost întrebată dacă se așteaptă ca fostul ei soț să îi ureze „La mulți ani!” cu ocazia zilei ei de naștere, iar Mariana Moculescu a explicat că între ea și compozitor nu a rămas loc de discuții, fie că acestea sunt gânduri bune sau urări festive. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Mariana Moculescu, replici dure la adresa fostului ei sot! Iata cum a raspuns acuzatiilor lansate de Horia Moculescu: "Pentru mine Nidia nu este un nimic"

„Nu vreau să îmi ureze nimic Horia. Ce să îmi mai ureze acest om? Între noi nu a rămas loc de „La mulți ani!”, nici măcar din politețe, sub nicio formă. L-am blocat peste tot, pe telefon”, a mărturisit Mariana Moculescu pentru click.ro. 

Mariana Moculescu face dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia ei cu Horia Moculescu

Numele persoanei pe care a iubit-o ani la rând a făcut-o pe Mariana Moculescu să își amintească de clipele de groază pe care le-a trăit în perioada căsătoriei.

Deși ar fi trebuit să fie o zi fericită din viața ei, Mariana Moculescu  a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută alături de artistul și compozitorul Horia Moculescu.

„Cel mai mult nu-i pot ierta faptul că mi-a luat fata. În plus, în timpul căsniciei, m-a luat prin surprindere cu tot comportamentul, în viața mea n-am văzut ca un bărbat să bată o femeie.

A uitat cum stăteam ca un mieluț, să dea în mine, să mă bată, eram șocată! M-am trezit târziu din coșmar, am mai sărit și eu la ochelarii lui, să-i dau, dar nu știam să mă apăr, pentru că n-am văzut niciunde așa bătăi și insulte la sânge. De la Horia aveam așteptări mari, e un om școlit, deștept. În public are carismă, e popular, dar când închidea ușa, în urma lui, vă spun cinstit că nu știam ce i se întâmplă. Stăteam să mă umilească, mă demonta pur și simplu psihic, piesă cu piesă. Mă demonta și mă îmbolnăvea psihic. Și acum iau un pumn de medicamente”, a explicat Mariana Moculescu. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.