„N-are dreptul să mă judece nimeni” Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața sa amoroasă. Ce se întâmplă cu vedeta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 nov 2023, 10:22

„N-are dreptul să mă judece nimeni” Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața sa amoroasă. Ce se întâmplă cu vedeta

Sursa: Facebook Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a participat marți seară la premiera filmului „Miami Bici 2”, care a avut loc la Cineplexx Băneasa. Vedeta a vorbit pentru reporterii Kanal D despre viața sa amoroasă.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar fanii sunt curioși care este situația în ceea ce privește viața sentimentală a acesteia. 

Cu ce își ocupă timpul Bianca Drăgușanu

Invitată la premiera filmului Miami Bici 2, Bianca  a declarat că este fericită și mândră de prietenii ei și este convinsă că va fi un film și mai bun decât primul.

De asemenea, vedeta nu exclude apariția sa într-un viitor film românesc, unde și-ar dori să aibă un rol care să i se potrivească mănușă.

Frumoasa șatenă a vorbit despre activitățile sale de zi cu zi, despre fetița sa, Sofia, dar și despre viața sentimentală. 

Citește și: Mihaela de la „Casa Iubirii” s-a fotografiat alături de Bianca Drăgușanu! Fotografia care a pus Internetul pe jar

„Fac aceleași lucruri, cresc copilul, merg la sală, mă bucur de atelierul meu, afacerea mea, copilul meu.  Sofia începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun și pe care le-am testat. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea. E foarte determinată, ambițioasă, perseverentă, atentă la detalii, are multe calități,” a

spus aceasta pentru WOWNews.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a declarat Bianca Drăgușanu în legătură cu viața sentimentală

Întrebată care este situația acum în viața ei amoroasă, vedeta a refuzat să dea detalii, deoarece în trecut a făcut anumite greșeli, iar acum a învățat din ele și preferă intimitatea. 

Citește și: Imaginile momentului cu Victor Slav și Selina îmbrăcați în mire și mireasă! Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în mare secret?!

„Eu nu vă spun ce se întâmplă în viața mea personală pentru că e a mea.

Partea asta am ratat-o acum 15 ani și dacă aveam înțelepciunea necesară la vremea aceea cu siguranță lucrurile stăteau mai mult în favoarea mea.  În momentul în care îți faci publică viața personală, ai numai dezavantaje, niciun avantaj. Să-ți dea toți cu părerea, să te judece toți? N-are dreptul să mă judece nimeni. Dacă tu împarți cu ceilalți viața privată, te vor judeca,” a mărturisit aceasta.

De asemenea, vedeta a precizat că nu regretă ceva anume, însă consideră că a avut câte ceva de învățat din fiecare greșeală. 

„Poate unele alegeri pe care le-am făcut, dar eu am învățat și din greșeli și m-au făcut un om stabil financiar, emoțional.”