„N-are finețe deloc”. Aza a fost stângace astăzi la „Bravo, ai stil”. Detaliile care au dus scăderea punctajului concurentei

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 aug 2023, 01:57

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Aza nu a avut parte de o jurizare prea plăcută.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Aza nu a avut parte de o jurizare prea plăcută, căci greșelile ei au dus la scăderea drastică a punctajului pe care l-ar fi putut obținut.

Aza a fost stângace astăzi la „Bravo, ai stil”

Înainte să aibă loc jurizarea ținutei Azei, blondina și Diana au făcut un mare show în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”! Cele două concurente și-au pus în valoare talentul artistic și au cântat împreună, și nu doar atât! Au și imitat celebre cântărețe, iubite de întregul mapamond. Aza a imitat-o cu brio pe Shakira, iar Diana a făcut o interpretare aproape perfectă a cântăreței Lana del Rey. 

Citește și: „S-a întâmplat fix ce nu-mi doream”. Alexandra, defilare cu lacrimi la „Bravo, ai stil”! Cine este bărbatul care i-a frânt inima concurentei

„Ești zece clase peste Adele! Ești superbă!”, a spus Maurice Munteanu, după ce a auzit cum cântă Diana.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Detaliile care au dus scăderea punctajului Azei

Ținuta de astăzi a Azei a fost una sexy, după cum au spus și jurații, care i-au pus în valoare corpul voluptuos. Concurenta a primit atât corecții de la jurați, cât și complimente.

„Îmi place la nebunie ce ai făcut în zona capului, arată foarte bine. Un look foarte bine ținut sub control”, a declarat Alexandru Abagiu.

Citește și: „Pe mine mă bufnește râsul când aud acuzațiile astea”. Nici Maria n-a scăpat de atacurile lui Jasmine la „Bravo, ai stil”! Concurenta este acuzată că primește ajutor stilistic din partea iubitului ei, deși acesta nu are studii în domeniu

„E foarte greu ce ai făcut în seara asta sau ce ai vrut să faci în seara asta.

În teorie ținuta funcționează, în practică nu. Îi lipsește cu desăvârșire, 100%, finețea. N-are finețe deloc. Intenția e foarte bună, dar e foarte greu de executat, trebuie să fii artistisimă!”, a declarat Maurice Munteanu.

„Să știi că finețea stă și în lucrurile astea (n.r.: să nu aibă dresul rupt), adică trebuie să ai foarte mare grijă. Este o ținută care n-are cum să nu te complimenteze”, a spus Raluca Bădulescu.

În final, Aza a reușit să obțină steluță doar din partea Ralucăi Bădulescu. Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu, din păcate, n-au putut trece peste faptul că Aza avea dresul rupt, chiar dacă aceste defecte au apărut în platou, după defilare.