N-ARE NOROC IN DRAGOSTE! Afla motivul pentru care Anda Adam s-a despartit de noul iubit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 00:20

Iubirea pasionala dintre Anda Adam si fotbalistul Catalin Tara s-a transformat intr-un adevarat cosmar!

Se pare ca artista tuna si fulgera de cand a aflat ca mama iubitului ei nu o accepta sub nicio forma in viata fiului ei. Desi starneste pasiuni nebune in randul barbatilor, iar mai nou, Catalin Tara a cazut in mrejele ei, relatia cantaretei de mai de o luna cu mult mai tanarul fotbalist s-a incheiat. Sa-si fi spus cuvantul diferenta de varsta? Mama fotbalistului nu a vazut cu ochi buni aceasta poveste de iubire si, potrivit surselor i-ar fi cerut fiului ei sa puna punct acestei legaturi.


Ingrijorata, femeia nu a considerat-o potrivita pe Anda Adam pentru fiul ei deoarece ii distrage atentia de la cariera fotbalistica. De cand a aflat ca mama fotbalistului nu o place, Anda Adam si mult mai tanarul ei iubit se cearta intr-una si isi trimit mesaje dure. Va rezista relatia lor in aceste conditii?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.