„N-aș vrea să despart niciun cuplu, dar nu am alte variante”. Laurențiu vrea să iasă din „Casa iubirii”, însă trebuie să expună doi colegi pentru a reuși. Acest lucru naște noi tensiuni între concurenți

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 nov 2023, 20:02

Laurențiu nu mai vrea să facă parte din concurs

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată la Kanal D, Laurențiu le va dezvălui colegilor săi strategia pe care o pune la cale pentru a ieși din concurs.

„Casa iubirii” este o emisiune matrimonială prezentată de celebra Andreea Mantea. Aceasta este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, la orele 10:00 și 16:30, și în weekend la orele 16:00 și 19:00.

Ce strategie a pus la cale Laurențiu

În ediția din această seară, Laurențiu a mărturisit faptul că își dorește să plece acasă și că, în acest sens, are un plan bine pus la punct.

Acesta vrea să iasă în față alături de alți doi concurenți, alături de care să fie propus pentru eliminare.

Însă, niciunul dintre colegii lui nu-și dorește să facă parte din această strategie, întrucât nu vor să riște să fie dați afară din emisiune. Totuși, Laurențiu se gândește să îi implice pe Bianca și Robert în planurile lui.

„Nu vreau să fac parte din nicio strategie.

De multe ori am făcut parte involuntar.(...) Nu-mi place să fiu în față și nimănui nu-i place.”, 
a spus Bianca în momentul în care Laurențiu a dezvăluit ce vrea să facă.

De asemenea, concurenta i-a expus mai multe argumente colegului ei, explicându-i că atât ea, cât și Robert sunt implicați în relații cu alți participanți ai competiției, iar o posibilă eliminare ar distruge tot ceea ce au clădit pe parcursul emisiunii.

„Crezi că o să-ți iasă? Acum când Robert se apropie de Catinca, Catinca de Robert, eu sunt într-un cuplu cu Ionuț. Tu vrei cumva să ne faci ceea ce ți-au făcut ție? E o răzbunare?”,  a adăugat Bianca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Vlada a izbucnit în lacrimi în Casa iubirii! Antoni a cerut-o de iubită: "Faci mișto de mine?"

Laurențiu se vede nevoit să-și implice colegii pentru a-și îndeplini planul

Laurențiu i-a răspuns colegei sale, spunând că nu este vorba despre o răzbunare, numai că el îi consideră pe ea și pe Robert cei mai potriviți pentru această strategie.

„Nu e niciun fel de răzbunare, Bianca, dar zi-mi niște persoane mai potrivite cu care aș putea să fiu în față.”,  a

explicat Laurențiu.

În continuare, Bianca l-a sfătuit pe acesta că ar face mai bine să lase situația să evolueze natural, ci nu forțat, pentru că în felul acesta le face rău celor din jurul lui.

„Eu zic să-ți vezi de viața ta.(...) Eu zic s-o lași să vină de la sine. N-ar trebui să implici oameni cărora le poți face rău involuntar.”, 

a mai spus concurenta.

Laurențiu nu are intenția de a face rău vreunui coleg din „Casa iubirii”, însă a mărturisit că nu vede altă cale: „N-aș vrea să despart niciun cuplu,(...) dar nici nu am alte variante”.

Citește și: Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?