„N-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”. Motivul pentru care Anamaria Prodan îl ține ascuns pe iubitul misterios

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 feb 2023, 13:01

În ciuda faptului că fanii acesteia își doresc să îl vadă și să știe mai multe lucruri despre el, Anamaria Prodan a decis să păstreze misterul în continuare

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan declară că și-a găsit liniștea după momentele tensionate prin care a trecut de când a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Acum, impresara a postat o fotografie cu iubitul ei, dar i-a ascuns fața.

Anamaria Prodan și-a găsit iubirea vieții. Aceasta se declară mai fericită ca niciodată și susține că a găsit bărbatul care să aibă grijă de ea și care să o iubească așa cum merită.

De ce îl ține ascuns Anamaria Prodan pe noul ei iubit

De ceva timp, Anamaria Prodan dădea diferite indicii care îi duceau pe fanii ei cu gândul la o posibilă relație și, la un moment, a și confirmat acest lucru.

De curând, impresara a postat o fotografie cu noul ei iubit, dar i-a acoperit fața cu un emoticon, deoarece nu vrea ca identitatea lui să fie cunoscută.

În ciuda faptului că fanii acesteia își doresc să îl vadă și să știe mai multe lucruri despre el, Anamaria Prodan a decis să păstreze misterul în continuare, deoarece nu vrea să îl prezinte lumii întregi.

Anamaria are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei și nu s-a oprit din a-l mai complimenta.

În cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, aceasta a spus și motivul pentru care preferă să îl țină ascuns.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Alex Bodi. Ce i-a transmis impresara după ce afaceristul a anunțat că s-a despărțit de Ema Uta?

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a dezvăluit femeia de afaceri.

Anamaria Prodan le-a învățat pe fiicele sale să fie independente

Deoarece a trecut prin experiențe neplăcute pe plan sentimental, a avut grijă să le învețe pe fiicele sale cum să se poarte cu bărbații. Sfaturile pe care aceasta le-a dat fiicelor ei sunt valoroase, iar tinerele țin mereu cont de ele.

În cadrul unui interviu acordat pentru fanatik.ro, Rebecca a dezvăluit unul dintre sfaturile pe care Anamaria Prodan l-a dat și pe care îl poartă cu ea la fiecare pas.

Citește și: Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Apariția care a surprins pe toată lumea: „E gratis”

„De la mama mea cred că am moștenit inteligența. Ca fete, ne-a învățat să fim puternice. Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să ne pună într-un loc, să ne facă să ne simțim inferioare cuiva.

Cred că ăsta a fost cel mai important lucru pe care l-am învățat de la mama mea”, a spus tânăra.