N-au scapat! Greii fotbalului chemati din nou in sala de judecata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Problemele nu s-au terminat! In sala de judecata, magistratii au fost intransigenti cu inculpatii din dosar!

Era, poate, prea de dimineata pentru managerul Stelei. Mihai Stoica a urcat tretele Curtii de Apel foarte increzator. Imbracat la patru ace si cu ochelarii de soare la purtator nu a nimerit usa institutiei. E drept este primul termen, dupa ce dosarul a fost dat spre rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti.

De fiecare data cand a fost termen in Dosarul Transferurilor, nu au lipstit accidentele! Si de data aceasta am incercat sa aflam o opinie de la Cristi Borcea! Nu a fost prea generos in a da informatii si a incercat sa fuga de bliturile aparatelor de fotografiat.



O situatie similara a fost si la ultimul termn in dosar la Curtea Suprema, inainte sa se decida mutarea dosarului la Curtea de Apel. Problemele nu s-au terminat! In sala de judecata, magistratii au fost intransigenti cu inculpatii din dosar. Cand le-au cerut buletinele pentru a fi identificati, surpriza! Cristi Borcea si George Copos nu aveau cartile de identitate la ei! Si nici avocati! Iar Gigi Netoiu nu a venit pentru ca a fost retinut la Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor.
Un alt mare absent a fost Jean Padureanu care a solicitat prin aparator acordarea unui nou termen.

Ioan Becali a fost singurul care a stat de vorba cu presa la iesirea din sala de sedinta, dupa ce judecatorii au stabilit au amanat procesul pe 14 octombrie. De data aceasta, magistratii au spus ca termenele vor fi scurte pentru a se termina cat mai repede judecarea dosarului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736657/1/media-138116599358659300.jpg
##VIDEO81842##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”