N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Autor: Oana Picerea

Engin Hepileri, actorul care il interpreteaza impecabil pe Uygar, personajul negativ din serialul “Dragoste si secrete”, este complet diferit in viata de zi cu zi.

Actorul, impreuna cu sotia sa Beyza Șekerci, si ea actrita, au decis sa scape de stresul orasului, si s-au retras la “tara”, unde se bucura de vara, in casa lor din Urla. Celebrul cuplu a stranit interesul jurnalistilor locali care au fost curiosi sa afle cateva lucruri despre acestia.

Citeste si: Audiente spectaculoase pentru Kanal D! Vineri, postul TV s-a clasat pe locul in topul televiziunilor, intreaga zi, in intreaga tara si la orase

Intrebat cum este viata la tara, daca sunt ajutati de sateni, Engin a raspuns:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Da, sa fie sanatosi! Toti sunt oameni nemaipomeniti. Am fost primiti ca niste oaspeti de vaza cand am venit prima data aici, dar acum ne-am integrat perfect; suntem ca ei, niste tarani, afirm cu mandrie asta, si asa ne vad si ei, ca oameni de-ai locului. Asa cum ei isi asuma tot felul de responsabilitati in sat, ca lucrurile sa decurga bine, intocmai facem si noi. Asta este frumusetea acestui loc.

Traim intr-un mod frumos aici”, a raspuns, plin de mandrie actorul, pentru cotidianul turcesc Milliyet. 

Engin Hepileri il interpreteaza pe Uygar, un barbat extrem de periculos si, in acelasi timp, indragostit pana la obsesie de frumoasa Sevda (Ozgu Kaya), sufletul-pereche al lui Ali, interpretat de faimosul Keremcem. Cum vor evolua personajele preferate aflati urmarind un nou episod din “Dragoste si secrete” in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.