N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii Tu urmezi! “Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 12:51
video Foto(4)

Celebrul gimnast este invitat în cea de-a doua ediție a game show-ului de la Kanal D, difuzat sâmbătă seara, la ora 20:00.

Mâine seară, de la 20:00, în unicul show din țară în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, Marian Drăgulescu este celebritatea care va păși în platoul emisiunii pentru a adresa o serie de întrebări concurentului aflat față în față cu Dan Negru.

N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii Tu urmezi! 

Marian Drăgulescu trece la “Olimpiada creierelor”, de la “Tu urmezi!”, întrebările adresate de gimnastul de aur al României fac parte din domeniul sportului, care l-a consacrat pe acesta.

La una dintre cele 4 întrebări, Marian Drăgulescu va exemplifica două elemente din gimnastică, chiar în platoul emisiunii, acestea fiind și variantele de răspuns pentru concurent: rostogolire înainte sau roata laterală.

Citeste si: Ce sume sunt puse la bătaie la “Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru!

“Pe vremea mea, toți copiii făceau asta, în fața blocului sau la școală.

Sper că și în ziua de astăzi copiii să se mai joace cu astfel elemente din gimnastică”, 
spune sportivul, înainte de a executa mișcarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă îi va purta Marian Drăgulescu noroc concurentului și va reuși acesta din urmă să facă “Tripleta” pentru a-și adjudeca din cilindrii aflăți în fața lui sumele de bani uriașe, veți putea afla urmărind ediția de mâine seară a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.