N-o sa-ti vina sa crezi ce are Laurette in portbagajul masinii sale! Mulatra a aratat tot: "E foarte usor sa faci amor in masina!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:49

Laurette a facut cateva dezvaluiri picante despre ce poti tine in masina si ce poti face in si cu masina daca este incapatoare.

Mulatra si-a desfacut in premiera portbagajul pentru a dezvalui ce are in interior. Pe langa cartulii si hainute ale fiicei ei, Serena, Laurette are un adevarat dressing cu rochite si incaltaminte pe care le foloseste la diferite emisiuni tv atunci cand este invitata.

Vedeta a mai scos la iveala si o bormasina cat toate zilele pe care a folosit-o pentru a scoate niste cuie din peretii casei pe care a pus-o la vanzare.

Dar partea cea mai picanta acum vine, caci mulatra recunoaste ca masina e buna si de facut amor in ea. Astfel, ea a lasat de inteles ca nu e straina de acest lucru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Răsturnare de situație în Casa iubirii. Robi se îndrăgostește de Teodora? Tinerii au făcut primele declarații despre relația pe care o au.