N-o sa-ti vina sa crezi ce arma a folosit un hot pentru a da spargere!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:14

Asa a inceput un jaf pe care angajatii magazinului de bijuterii nu il vor uita prea usor.

Cand tanarul de 21 de ani a intrat in magazin, toata lumea a incremenit. Baiatul avea un fular legat in jurul fetei si tinea in mana ceea ce parea a fi o arma. Imaginea obiectului i-a bagat pe toti in sperieti. Cand a vazut ca angajatii au reusit sa alerteze autoritatile, hotul a intrat si el in panica. Agitat, a apucat sa puna mana doar pe 3 lantisoare de aur si si-a luat repede talpasita!

Nu a apucat sa ajunga prea departe, pentru ca la iesirea din magazin, a dat nas in nas cu un politist aflat in timpul

liber, care se plimba intamplator prin zona.Cand a fost luat la bani marunti de fortele de ordine, nu mica le-a fost mirarea politistilor sa descopere ce fel de arma era aceea care i-a bagat pe toti in sperieti.##VIDEO80121##Barbatul amenintase un magazin intreg cu o...bricheta in forma de pistol! Tanarul de numai 21 de ani nu si-a motivat inca alegerea in materie de ..arme, dar va fi cercetat penal pentru isprava sa: un jaf cu un pistol de jucarie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.