N-o sa-ti vina sa crezi ce moda exclusivista si-a facut aparitia pe piata! Perlele lipite pe pereti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:52

Cine se mai uita acum la o banala lampa colorata sau la un perete tapetat intr-o culoare indrazneata?

Toate sunt de domeniul trecutului!
Perle puse in pereti?? „ In functie de zona in care le folosesc, ele pot fi ori din acrylic, ori din portelan. Marimea lor este destul de mare, deci nu exista perle de marimea aceasta!”, spune specialista.

Iar cand ceva nu exista, trebuie inventat! Asa a ajuns Mihaela sa creeze decoruri de interior, ba chiar pereti intregi din...perle! Si exista o multitudine de modele! „Tine foarte mult de personalitatea persoanei care il doreste, adica mai clasic, mai modern, mai floral, mai geometric(…) Totul este desenat manual, dupa care se aplica perlele, printr-o

tehnica proprie, bineinteles.

La prima vedere, par adevarate forme de basorelief. Iar fiecare perla in parte este prelucrata manual! „Vin intr-o culoare normala, de perla alba, dupa care manipulez culoarea in functie de cum doresc sa iasa produsul final.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu exista model sau forma pe care Mihaela sa nu o poata creea.

Este suficient sa arunce o privire prin casa si inspiratia isi spune imediat cuvantul.  Indiferent ca este vorba de un perete, de parchet sau chiar de amenajarea unei bai.
De altfel, dusul in care ploua cu perle este lucrarea de referinta cu care a si castigat un prestigios concurs de inovatie, in strainatate. „Are si un mesaj lucrarea si anume ca sunt inca lucruri delicate pe lume care isi fac loc intr-o lume foarte nefinisata si dura”.

Dar si pretul e pe masura! Acesta ar fi cam singurul dezavantaj.

Dar, in mod cert, cu o astfel de minunatie veti starni admiratia musafirilor!