N-o să-ți vină să crezi! Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina”. Viața tinerei a luat o întorsătură neașteptată

Autor: Diana Bostan

Adina Asăvoaiei, cunoscută ca „păpușa de la Glina”

Sursa: Captură Libertate/ Kanal D

Adina, cunoscută ca "păpușa de la Glina", a evoluat impresionant în ultimii ani. Acum, la vârsta de 17 ani, Adina Asăvoaiei, nu numai că a devenit un model internațional, ci și-a transformat complet imaginea, devenind o tânără superbă.

Cu o carieră în ascensiune și o frumusețe unică, Adina este un exemplu de transformare și succes în lumea modei. De la condițiile de trai precare și până la debutul în lumea modei, povestea ei ilustrează puterea determinării și a pasiunii în atingerea visurilor.

Adina s-a făcut remarcată pe când avea doar zece ani

Adina, cunoscută și sub numele de "păpușa de la Glina", strălucește acum ca model internațional. În vârstă de 17 ani, ea a reușit să-și transforme complet imaginea, devenind o prezență captivantă în industria modei.

De la condițiile sale precare, Adina și-a urmat visul de a deveni model, demonstrând că determinarea și pasiunea sunt cheile succesului în îndeplinirea dorințelor. Povestea ei este un exemplu inspirațional pentru tinerii talentați, ilustrând că strălucirea poate fi atinsă cu efort și dedicare.

Citește și: Refuzurile pe care Dana Săvuică le-a oferit bărbaților care îi făceau avansuri i-au adus diverse amenințări: „Unele uși mi s-au închis din cauza unor persoane care îmi doreau răul”. Cum s-au răzbunat bărbații refuzați pe fostul model

Adina a intrat în atenția publicului în 2010, când jurnaliștii unei publicații din România au descoperit-o trăind împreună cu familia la limita subzistenței, în proximitatea gropii de gunoi de la Glina.

Situația lor dificilă a fost adusă în lumina reflectoarelor, iar cazul a fost mediatizat intens în presă. Condițiile precare în care trăiau cei cinci frați au stârnit compasiunea multor oameni, generând un val de donații menit să aducă speranță și bucurie în viața lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a schimbat viața Adinei după primul pictorial de modă profesionist

Cu pași hotărâți în lumea modei, Adina sau „păpușa de la Glina”, a reușit să-și transforme viața într-un adevărat basm al succesului.

La vârsta de 17 ani, tânăra talentată și frumoasă a devenit un model internațional, pășind cu încredere pe podiumurile de modă din destinații prestigioase precum Dubai și Paris. Adina a atras atenția revistelor de modă celebre, împărțind paginile lor cu grație și stil.

Citește și: Milena, mărturisire uluitoare în platoul Bravo, ai stil! Concurenta a dezvăluit că a fost primar pentru o zi! „Am participat la ședințe de consiliu local!” Iată ce reacții a stârnit tânăra în rândul colegelor sale

Parcursul său remarcabil în lumea modei a cunoscut și o incursiune în industria cinematografică, unde a obținut un rol de figurație într-un film indian, consolidându-și astfel prezența în domenii artistice diverse. De la o copilărie marcată de dificultăți și lipsuri, Adina s-a transformat într-o tânără fermecătoare și încrezătoare, care promite o carieră strălucită în continuare. 

„Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă.

Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional.  Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, spunea Adina Asăvoaiei, în urmă cu aproape doi ani, în cadrul unei emisiuni TV.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.