N-o să-ți vină să crezi cum era poreclit Prințul Harry de către colegii săi. Ducele de Sussex a stârnit controverse după recunoașterea consumului de substanțe interzise în adolescență

Autor: Diana Bostan

Prințul Harry era poreclit ”Hash Harry”

Sursa: Profimedia

Prințul Harry, care a studiat la prestigiosul Eton College între 1998 și 2003, a fost supranumit de colegii săi cu un apelativ controversat.

Cunoscut pentru deschiderea sa privind utilizarea drogurilor, Harry a fost poreclit „Hash Harry” în perioada în care era elev la Eton, din cauza mirosului caracteristic care adesea se răspândea din camera sa, conform unui raport din cartea „Brothers of Brothers” a istoricului regal Robert Lacey.

Citește și: De ce mormântul prințesei Diana se află pe o insulă. Detalii neștiute despre locul ei de veci

Prințul Harry era poreclit „Hash Harry”

În memoriile sale din 2020, „Spare”, Harry a detaliat despre introducerea sa în consumul de marijuana în timpul studiilor. El a povestit despre cum, atunci când se afla în posesia substanței, grupul său de prieteni organiza o „linie de asamblare” ordonată în baia de la etaj, fiecare membru având un rol specific în procesul de fumat.

Citește și: Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut Prințesa de Wales în această perioadă grea

„Luai câteva fumuri, sufla fumul pe fereastră și apoi treceai la următoarea stație, în rotație, până când jointul se termina. Apoi ne îndreptam spre una dintre camerele noastre și râdeam necontrolat la un episod sau două dintr-un nou show.

Family Guy. Simțeam o legătură inexplicabilă cu Stewie, profetul fără onoare,” a relatat Harry, citat de Mirror.uk.

Prințul a recunoscut și că, ulterior, a început să consume cocaină pentru a face față suferinței emoționale cauzate de moartea mamei sale, Prințesa Diana. Acesta a mărturisit că voia să se simtă diferit, fiind extrem de trist după moartea mamei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Desigur... luam cocaină în perioada aceea. La casa cuiva la țară, în timpul unui weekend de vânătoare, am fost invitat să încerc, și am mai avut câteva episoade de atunci. Nu era prea plăcut și nu mă făcea să mă simt în mod special fericit, așa cum părea să-i facă pe toți cei din jurul meu, dar mă făcea să mă simt diferit, și acesta era scopul principal.

Să simt. Diferit. Eram un băiat de 17 ani profund nefer icit, dispus să încerc aproape orice pentru a schimba status quo-ul.”, a mai spus acesta.

Harry a fost criticat de britanici pentru sinceritatea sa

Potrivit Mirror.uk, confesiunile sale despre droguri din „Spare” au generat controverse, iar mutarea sa în Statele Unite în 2020 a adus întrebări privind aplicația sa pentru viză, în special dacă și-a declarat utilizarea drogurilor în documentele oficiale.

Citește și: Sărbătoare mare în Familia Regală! Fiul Prințului Harry împlinește șase ani. Gestul făcut de Kate Middleton chiar de ziua lui

The Heritage Foundation a demarat un proces împotriva guvernului american pentru a obține acces la dosarele de imigrare ale Prințului Harry, afirmând că este vorba de „un caz despre dacă guvernul oferă un tratament special pentru celebrități de profil înalt.”

Reflectând asupra controverselor, fostul corespondent regal BBC, Jennie Bond, a comentat faptul că Harry ar putea regreta sinceritatea sa despre droguri în carte. „Harry trebuie să regrete că a fost atât de sincer despre droguri în cartea sa. Cu adevărat nu era o parte necesară a narațiunii, deși înțeleg că încerca să explice problemele sale de sănătate mintală. Dar astfel de confesiuni pot avea consecințe și, în prezent, el trebuie să simtă presiunea .”, a spus Jennie Bond, citat de sursa menționată anterior.