N-o sa-ti vina sa crezi cum s-a RAZBUNAT o femeie dupa ce sotul ei i-a cerut DIVORTUL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Cand Edith s-a intors intr-o zi acasa, sotul ei, Jake, a anuntat-o ca vrea sa divorteze. Femeia nu a facut scandal si s-a conformat deciziei viitorului fost sot.

Jake i-a pus in vedere ca trebuie sa paraseasca locuinta pentru ca el vrea sa ramana in casa respectiva. Nici de data aceasta Edith nu a comentat si a inceput sa isi stranga lucrurile din casa, a facut curat si la sfarsit a desfacut o sticla de sampanie si a servit-o impreuna cu niste caviar. Insa nu a scapat din vedere un detaliu inainte de a sarbatori divortul si parasirea casei: a bagat in orificiile de la batul de sustinere a draperiei niste scoici imbibate cu caviar.



Dupa un timp, Jake a venit si si-a adus noua iubita in casa in care a locuit cu Edith. Numai ca un miros pestilentios a inceput sa se raspandeasca putin cate putin. Cei doi au facut curatenie generala, au revopsit peretii, au spalat tot, isna mirosul nu a disparut. Cine le trecea pragul casei, a doua oara nu mai venea. Asa ca s-au hotarat sa vanda casa, insa nimeni nu a vrut sa o cumpere cand a vazut in ce hal miroase in interior.
Intr-un tarziu, Jake a primit un telefon d ela fosta sotie si i-a spus ca vrea ea sa cumpare casa, insa la un pret mult mai mic conform unor clauze stabilite in contractul de divort. Jake a acceptat pe loc si si-a facut bagajele si a plecat, vrand sa scape de miros. Din nefericire, noau lui iubita a luat cu ea si suportul de draperie, asa ca...

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.