N-o sa va vina sa credeti ce au fost nevoiti sa faca trei pompieri cand unei gravide i-a venit sorocul chiar in ambulanta SMURD!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:39

Sa fii pompier nu inseamna numai sa stingi incendii si sa salvezi oameni din foc!

Militarii trebuie sa fie la datorie ori de cate ori cei din jur au nevoie disperata de ajutor!Adrian, Marius si Dorian sunt cei trei pompieri care au mosit-o pe micuta Carmen, dupa ce mamei ei i-a venit sorocul chiar in ambulanta. Initial, pomperii au sperat ca mai pot trage de timp. Putin incurcati de situatie, dar fara sa-si piarda cumpatul, pompierii au ajutat-o pe mama sa aduca pe lume o mandrete de fetita, care nu cantareste mai mult de 3 kilograme. 

Chiar daca i-au dat nota 9 la nastere, experienta lor a fost de nota 10.

Proaspata mamica este la a patra nastere, dar parca niciuna nu a fost floare la ureche, asa cum a fost cea de acum. Bineinteles, a contat si ajutorul primit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru

reusita lor, cei din conducerea ISU Arad i-au felicitat pe pompieri. Si, cine stie, poate ca cei trei vor fi pusi si pe panoul de onoare, ca angajatii lunii. Cat despre Carmen si mama ei, cele doua vor mai ramane in spital pana maine.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.