Naci îi frânge inima lui Safiye. Urmărește episodul 36 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 aug 2024, 08:57

Episodul 36 al serialului turcesc “Vinovați de iubire”

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 36 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 1 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat vineri pe Kanal D, de la ora 22:30. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 36 al serialului “Vinovați de iubire”?

Safiye și İnci merg la gară pentru a găsi trenul în care s-a urcat Naci, iar deși fetele credeau că acesta a plecat deja, bărbatul le vede și coboară pentru a discuta cu Safiye.

Convorbirea dintre ei nu a mers așa cum își dorea Safiye, deoarece îi spune că nu are de ales și că va pleca cu următorul tren. Safiye este distrusă de ce îi spună bărbatul la care ține și ajunge cu greu acasă.

Naci se întoarce la hotel, dar Safiye nu știe, iar acesta îi lasă o scrisoare în care scrie că va muri.

Safiye are o reacție neașteptată când îl vede și îl împinge, rupând scrisoarea în care acesta îi explica situația. Înainte ca Safiye să-și piardă orice speranță și să continue să trăiască izolată în casă, aceasta merge alături de Han la Podul Galata pentru a arunca pe care Naci i-a făcut-o cadou. 

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 36 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și

să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Citește și: Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!