Naci, tot mai îndrăgostit. În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 iul 2024, 17:13
video Foto(6)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye privește mai încrezătoare în viitor, după ce a aflat că Naci a fost externat din spital și s-a întors acasă.

Citește și: Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Naci, tot mai îndrăgostit

Încercata femeie s-a speriat teribil atunci când l-a văzut pe bărbatul de care este îndrăgostită dus de urgență la spital și a crezut că îl va pierde. Când Naci însă, va reveni în fața lui Safiye, dragostea dintre cei doi prinde contur.

Inci încă este supărată pe Han pentru manifestarea dură a acestuia în ceea ce-I privește pe Naci și îi cere soțului său să accepte relația surorii sale fără să mai provoace probleme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Gulben continuă să încurajeze relația lui Safiye însă, în sufletul său, tânăra suspină după Esat.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye își dau întâlnire și, ce nedreptate va mai trebui să îndure Inci, în casa soțului său, puteți afla astăzi, de la ora 22:30, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D. 

 

 


Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni și Rebecca au continuat șirul replicilor tăioase, motiv pentru care bruneta a izbucnit în lacrimi.