Nadia Comaneci, intr-o forma de zile mari! I-a innebunit pe spanioli intr-o emisiune tv VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 15:50

In 1976 cucerea lumea cu rezultatul obtinut la Olimpiada de Gimnastica.

Sapte note de zece, o nota pe care multi doar au visat-o a devenit emblematica pentru romanca Nadia Comaneci. Anii au trecut insa romanca nu si-a pierdut talentul.

Astazi, in varsta de 50 de ani, Nadia Comaneci este intr-o forma extraordinara. Iar spaniolii pur si simplu o adora! Si asta se vede clar de la o posta! Romanca arata atat de bine ca ar putea intra in competite cu marile staruri de la Hollywood la capitolul frumusete.


Unde mai pui ca pe langa frumusete, celebritate si talent, Nadia este si plina de viata. A cucerit publicul din primele momente. A inceput prin a-i arata prezentatorului dansul care a facut inconjurul lumii inainte de macarena si care are legatura tot cu gimanstica.

Vesela nevoie mare romanca a acceptat provocarea de a executa la paralele un exercitiu si de a sta in maini. Si cit de dezinvolt si sigur se misca Nici n-ai zice ca a fost campioana cu zeci de ani in urma.
Nadia a lasat cu gura cascata intreaga audienta.

Romanca noastra s-a oferit sa ii dea o lectie de gimanstica in direct si prezentatorului emisiunii. Ar fi tocmai buna de antrenoare, nu-i asa!?