Nadia Comaneci s-a intors la Montreal, dupa 40 de ani! Uite cum s-a descurcat pe barna cea mai mare gimnasta din istorie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Dupa 40 de ani, gimnasta noastra a pasit in sala din Montreal unde a luat primul 10 din istoria gimnasticii.

Chiar daca anii au trecut, faimoasa sportiva isi aminteste si acum fiecare element din exercitiile care au uimit lumea. Nadia a primit intalnirea cu sala in care ea a facut istorie cu lacrimi in ochi. La 14 ani, era vazuta ca un copil minune al gimnasticii mondiale.

Chiar daca emotiile au coplesit-o, Nadia a avut puterea sa urce din nou pe barna. Si-a adus aminte in detaliu fiecare element pe care l-a executat atunci la Montreal.

In timp ce pe ecrane rulau imaginile cu exercitiile de atunci, Nadia traia pe barna emotiile exercitiului de 10.

Nadia Comaneci a vizitat de mai multe ori orasul canadian, insa in sala nu a mai intrat de atunci. Jurnalistii brazilieni de la Globo au facut un material despre campioana noastra  si la final i-au facut aceasta surpriza. In sala au asteptat-o aparatele care i-au adus atunci 3 medalii de aur, una de argint si una de bronz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile emotionante: