Nadia Comaneci, tratata ca o regina in Mexic - S-a relaxat la plaja in timp ce ii privea pe sotul si fiul ei cu se dadeau cu sky-jet-ul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:25

Nadia Comaneci, impreuna cu sotul ei Bart Conner si fiul lor, Dylan Paul, au petrecut citeva zile , de vis, in Acapulco, Mexic, unde au fost invitati sa participe la o competitie de gimnastica.

In fiecare an, Nadia Comaneci este invitata, in Mexic, la Acapulco, pentru a asista la una dintre cele mai importante competitii de gimnastica organizate de mexicani. In Mexic, Nadia este tratata asemenea unei regine, iar acest lucru s-a putut vedea si in acest an, cand Zeita de la Montreal a venit impreuna cu sotul ei, Bart Conner si fiul lor, Dylan Paul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bart-conner-ff3bff79a0c6da45deeb61693b16a71c.jpg
In cinstea lor mexicanii au organizat o petrecere in alb, unde toti invitatii au venit imbracati cu tinute de culoare alba, iar un dineu a fost realizat special in onoarea ei.
Nadia, Bart si Dylan au avut parte si de citeva momente de distractie Profitind de vremea foarte calda, Bart si Dylan s-au plimbat cu sky-jet-ul dar si cu atv-ul, in vreme ce Nadia a preferat sa ramina pe plaja pentru a se bucura cit mai mult de razele soarelui. <>, a tinut sa precizeze Nadia. 



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/meniu-in-onoarea-nadiei-47a91c3fdd575c0794426df559ae2c6d.jpg

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.