Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!

Autor: L.F.
Actualizat: 06 sep 2020, 06:40

Nadia De Luca, îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos!

Femeia de afaceri Nadia De Luca (39 ani) a reuşit să slăbească natural, cu sport şi o alimentaţie sănătoasă, mai bine de 30 de kilograme. La cererea multor cititoare, frumoasa blondă a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis, precizând însă că nu are o diplomă în nutriţie sau fitness.

"Frumusețea este o stare de spirit, feminitatea poate fi pusă în evidență fără prea mult efort, prin atitudine și încredere în sine.

Vara ne bate însă la ușă și cred că foarte multe doamne și domnișoare se pregătesc pentru așa-zisa “probă a costumului de baie”, iar asta înseamnă un corp sănătos și tonifiat!

Tips and tricks

Voi împărtăși cu voi, dragele mele, câteva “secrete” care mă mențin în formă! Iată câteva dintre micile “trucuri” pe care fiecare dintre voi le poate pune în practică cu ușurință!

Câteva recomandări pentru un confort fizic cât mai ridicat

Reducerea consumului de sare

Creșterea consumului de apă

Alimentația sănătoasă

Alcalinizarea organismului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Monitorizarea caloriilor

Creșterea ratei metabolismului

Practicarea sportului

Tratamente corporale

Terapii Yoga

Trebuie să vă spun că nu dețin o diplomă în domeniul de nutriție sau training. Confesiunile mele se bazează pe experiențe personale. Am învățat să pun în practică o sumedenie de informații dobândite prin mijloace proprii sau cu ajutorul unor specialiști cu care am colaborat.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.