Nadia și Comănici și-au spus adio! Un concurent a încălcat regulamentul și se află în mare pericol. Află ce s-a întâmplat într-o nouă ediție Puterea Dragostei, LUNI, 28 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D.

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 27 iun 2021, 20:21
Nadia și Comănici și-au spus adio Foto(4)
Nadia si Comanici s-au despartit
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei luni, 28 iunie, la Kanal D.

Încă un cuplu din casa Puterea Dragostei a decis să-și spună adio, Nadia și Comănici s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație. Nadia este cea care a luat hotărărea, bruneta este de părere că s-au grăbit să înceapă o relație.

”Cred că ne-am grăbit amândoi cu relația asta și aș vrea să închei”, a fost decizia Nadiei.

Nadia și Comănici păreau că sunt foarte îndrăgostiți și că nimic nu le poate sta în calea relației lor, însă, se pare că lucrurile nu au mers atât de bine între cei doi și au decis să meargă pe drumuri separate.

Citeste si: Surpriză de proporții în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut? Urmărește o ediție incendiară Duminică, 27 iunie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

”De jumătate de oră vorbești cu Mariana, pe mine m-ai lămurit”, a spus Nadia.

Se pare că Mariana este motivul despărțirii dintre cei doi, semn că Comănici nu-și poate lua gândul de la aceasta și să înceapă un nou capitol din viața lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adriana și Marius și-au spus și ei adio

Despărțirile se țin lanț în casa dragostei, un nou cuplu și-a spus adio. După ce Comănici și Nadia au decis să se despartă, se pare că nici Adriana și Marius nu se mai înțeleg prea bine și au decis să se despartă. Adriana i-a mărturisit partenerului său că vrea să-l lase liber și să se uite și după alte fete precum Adelina.

Alexandra rupe tăcerea și îi aruncă vorbe grele lui Comănici.

”Ai umblat o săptămână ca un cățeluș după Adriana, a lăsat-o și te-ai dus spre Mariana. Ai umblat o săptămână după Nadia, la fel cățeluș, ai lăsat-o și pe ea și te-ai dus tot spre Mariana. De cine ți-ai bătut joc, mă?”, i-a spus Alexandra extrem de nervoasă.

Veștile proaste se țin lanț și în această săptămână în casa Puterea Dragostei. Cristina Mihaela anunță că are alături de ea ”cutia pandorei” care ascunde vești nu prea bune. Unii concurenți au încălcat regulamentul și vor fi pedepsiți așa cum se cuvine. Ce concurent se află în pericol în casa dragostei? Urmărește mâine într-o nouă ediție Puterea Dragostei.

Citeste si: Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, Kanal D

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!