Nameti de gheata! Grindina a facut PRAPAD in Moldova

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

E o vara cum n-a mai fost vreodata! Grindina si ploile nu mai contenesc!

Prapadul a lovit aseara Moldova. Bucatile mari de gheata cazute din cer au bagat spaima in oameni. Natura parca s-a infuriat pe noi! De mai bine de 2 luni nu trece o zi fara ploi puternice si grindina. Nici nu ai spune ca este vara.

Un covor alb a acoperit in cateva minute curtile localnicilor din comuna Parjol din Bacau. A plouat mai bine de o jumatate de ora cu bucati mari de gheata.



Localnicii au privit ingroziti de la geam cum grindina se aduna in mormane. La Suceava a plouat atat de mult incat nu puteai sa iti dai seama unde este soseaua. Dupa un sfert de ora de urgie drumul s-a transformat intr-un adevarat rau.

Si la Turda norii s-au revarsat cu o ploaie cumplita peste oras. Pentru romanii din Spania a fost o priveliste naucitoare. Nameti de grindina.
Rar le-a fost dat sa vada asa ceva intr-o tara calda. Haos a fost in oras.

In miez de vara, cand oamenii ar trebui sa stea la plaja, s-au trezit ca trebuie sa isi deszapezeasca masinile si sa isi curete curtile pline de gheata, in luna iulie. Pe strazi autoritatile au scos utilajele ca sa curete prapadul.
##VIDEO116555##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.