Narcisa a luat o decizie neașteptată la trei luni de la moartea lui Mădălin Păduran. Tânăra a făcut anunțul în cadrul unui live pe TikTok

Autor: Diana Bostan

Narcisa a părăsit România

Sursa: Instagram: Narcisa Modrîngaa

La trei luni de la accidentul în care și-a pierdut viața Mădălin Păduran, presupusa lui iubită a luat o decizie neașteptată. Narcisa și-a anunțat urmăritorii că a părăsit România.

Narcisa, presupusa iubită a lui Mădălin Păduran, s-a mutat din România. După valul de hate din mediul online, tânăra a făcut un anunț surprinzător în timpul unui live pe TikTok.

Citește și: Primele declarații ale Narcisei Modrîngă despre videoclipul indecent cu ea. Ce spune fosta iubită a lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit într-un accident de mașină la Deveselu, despre imaginile care au apărut în mediul online

Narcisa și-a anunțat urmăritorii că a părăsit România

Nu este pentru prima dată când Narcisa atrage atenția urmăritorilor săi sau lasă loc de interpretări în mediul online. De data aceasta, fosta iubită a lui Mădălin Păduran și-a anunțat urmăritorii că a părăsit România.

Citește și: Detaliul observat într-un videoclip postat de Narcisa Modrîngă. Urmăritorii ei au văzut ce se află în spatele ei

Conform ultimelor sale postări, Narcisa se află în Austria, iar urmăritorii săi au fost curioși să afle dacă se va mai întoarce în România. Narcisa s-a arătat deranjată de unele întrebări, susținând că se va întoarce în țara natală atunci când va avea ocazia. Cât despre starea sa, Narcisa a dezvăluit faptul că se simte mai bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Ce întrebare proastă, cum să nu mă întorc”, a spus Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin, într-un live făcut pe contul său de TikTok.

@cautaundenubatesoarele Narcisa Modringa a întrat sa vorbească cu urmaritorii ei. #narcisa #modringa #madalin #olt #romania #iubita #barfeonline ♬ sunet original- 💣BârfeOnline💣

Fosta iubită a lui Mădălin s-ar fi pozat în ipostaze indecente

Anunțul acesta ar fi fost făcut de urmăritorii Narcisei din mediul online, care ar fi avut și acces la acele poze/filmulețe.

Citește și: Narcisa Modrîngă din nou în doliu! Pe cine a pierdut tânăra la aproape trei luni de la decesul lui Mădălin Paul Păduran

„Toate ca toate, dar ați văzut filmarea cu Narcisa Modringa?” spune

un internaut pe TikTok.

 

@nst_alexandraaa #fy #foryou #repost ♬ Sa n-ai incredere in femei- Dani Mocanu

Încă nu se știe cu exactitate dacă Narcisa s-a filmat singură sau a fost filmată în ipostaze mai puțin decente, însă tik tokul s-a umplut de utilizatori care împart în privat video-ul cu fosta iubită a lui Mădălin. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!