Narcisa, fosta iubită a tânărului decedat în accidentul de la Deveselu, mesaj cu subînțeles pe o rețea socială: „Nu vă mai uitați pe cine am la follow”. Ce se întâmplă cu tânăra în această perioadă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 mai 2024, 14:41

Au trecut două luni de la decesul lui Mădălin

Sursa: Instagram: Narcisa Modrîngaa/ Mădălin_Paul

Narcisa, presupusa iubită a lui Mădălin Păduran, cel care și-a pierdut viața într-un accident la Deveselu, a atras atenția urmăritorilor cu o nouă postare.

O adevărată tragedie s-a petrecut la Deveselu în urmă cu două luni. Mădălin Păduran, un tânăr ce avea toată viața înainte a decedat într-un accident rutier, iar gurile rele au învinovățit-o chiar pe Narcisa, cea care i-ar fi fost iubită în acea perioadă. Cu toate acestea, tânăra a subliniat faptul că ea și Mădălin nu mai formau un cuplu în momentul tragediei. Apropiații tânărului au susținut faptul că Mădălin ar fi pornit în urmărirea unui tânăr cu care Narcisa ar fi avut o relație.

Ce a postat Narcisa în mediul online

La două luni de la decesul lui Mădălin Păduran, Narcisa pare să-și fi reluat viața, lucru ce se reflectă în postările sale din mediul online. Tânăra a atras atenția prin ultimul mesaj postat în secțiunea InstaStory, mesaj ce ar face trimiterea la un băiat misterios.

Citește și: Ce se întâmplă cu Narcisa la două luni de la decesul lui Mădălin Păduran: ,,Aş vrea durerea să dispară”. Cum s-a afișat tânăra pe o rețea socială

Narcisa a distribuit un TikTok, iar mesajul este următorul: „Nu vă mai uitați pe cine am eu la follow, că focul meu e la block.”  Tânăra a transmis prin intermediul postărilor sale faptul că nimeni nu știe ce se afla în sufletul ei după decesul fostului iubit. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cu toate acestea, Narcisa păstrează încă fotografiile cu Mădălin, iar unii apropiați au observat că aceasta îi poartă și hainele. După mesajul postat în secțiunea InstaStory, unii internauți s-au gândit dacă nu cumva Narcisa ar avea un nou iubit.

Narcisa nu a fost prezentă la pomenirea de 40 de zile a fostului iubit

Narcisa nu a fost văzută la pomenirea de 40 zile a fostului său iubit.

La scurt timp de la acest eveniment, Narcisa a atras atenția urmăritorilor săi printr-o fotografie postată în secțiunea InstaStory. Tânăra s-a afișat zâmbitoare și se pare că ar fi renunțat la doliu.

Citește și: Detaliul controversat ce a atras atenția la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran: ,,Ne-ai rupt inimile în bucăți”. Imagini copleșitoare de la mormântul tânărului

Cu toate acestea, Narcisa nu a uitat de Mădălin. Tânăra a ales pentru fundal o melodie tristă de dragoste, iar versurile sunt următoarele:  „Și timpul zboară, dar mă omoară. Aș vrea durerea să dispară. Pentru tine și munții îi mutam, pe tine contam”.

În postarea Narcisei se poate observa și o fotografie în care ea apare alături de Mădălin. Tânăra păstrează amintirea iubitului său pe noptieră, deși aceasta a susținut că relația lor s-a încheiat cu mult timp înainte că acesta să moară în accident.