Narcisa Guță a recunoscut! Cu cine s-a bătut aceasta? „Răzbunare pentru băiat! Am stat 4 zile în arest”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 sep 2023, 13:08

Narcisa Guță a recunoscut! Cu cine s-a bătut aceasta? „Răzbunare pentru băiat! Am stat 4 zile în arest”

Sursa: Captură YouTube

Narcisa Guță a fost implicată într-un scandal de zile mari în urmă cu ceva timp. Invitată la emisiunea „În Oglindă”, fosta soție a manelistului Nicolae Guță, a vorbit despre cum a bătut o femeie, doar pentru că era vorba de copilul ei la mijloc.

În cadrul emisiunii „În Oglindă” cu Mihai Ghiță, Narcisa Balaban, fostă Guță, a vorbit despre momentul în care mascații au ajuns la ușa ei.

Narcisa Guță a fost luată de mascați

Narcisa Guță a declarat, în cadrul emisiunii, că s-a bătut cu acea femeie, deoarece aceasta i-ar fi înjurat copilul. 

„Mi-a înjurat copilul. L-a înjurat pe Alberto și eu nu am acceptat lucrul acesta.

Eu sunt războinică. Când îmi înjuri copilul, eu nu mai știu cum să reacționez. Și-a mai pus două trei pițipoance să ne înjure. Băiatul meu dormea cu capul pe mâna mea și a auzit și a început să plângă”.

„Atunci s-a derulat în mintea mea o răzbunare. Nu și-a dat pace și l-a înjurat pe Alberto. Am căutat să mă duc să o găsesc să-i aplic o corecție.”

„Am fost dată la poliție ca și cum aș fi tâlhărit-o. Nu am furat-o, nu aveam cum să fac eu așa ceva. Eu eram plină de aur, nu aveam cum să-i iau ei un lănțic cât un fir de păr”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!” Acuzații grave aduse de fosta soție a lui Nicolae Guță la adresa Danielei Roba

Fosta soție a lui Guță a mărturisit că perioada ce a urmat a fost una extrem de grea pentru ea, deoarece singura persoană la care se putea gândi era Alberto și dacă suferă acesta. 

„Eu îl vedeam doar pe Alberto în fața mea și am avut un fel de depresie. Nu beam decât apă și cafea. Tot Dumnezeu m-a salvat, pentru că am fost pe punctul de a ceda psihic”, a mai spus Narcisa. 

Ce regretă Narcisa Guță?

Întrebată dacă are regrete și care este cel mai mare regret al său, vedeta nu a stat pe gânduri și l-a amintit pe fostul soț, Nicolae Guță. 

„Regret pentru ceea ce am făcut, să mă murdăresc suzetele din viața lui Guță. Trebuia să-mi văd poziția de femeie, de doamnă, eu sunt o femeie la locul meu.” 

Citește și: Nicolae Guță, declarat nebun cu acte în regulă, în tinerețe. Cum a reușit celebrul artist să scape de închisoare

„Am luptat pentru familie să fiu cu bărbatul cu care am făcut copilul, dar din nefericire Guță a avut parte și de femei mai ușuratice.

Repet, regret că m-am atins de suzetele din viața lui”, a spus aceasta. 

 

Taguri: