Narcisa Guță, din nou în război cu Nicolae Guță! I-a deschis proces: "Nu își ajută copilul"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 06:50
Narcisa și Nicoleta Guță

Narcisa Guță e din nou în război cu fostul soț, Nicolae Guță.

Narcisa îl acuză pe Nicolae Guță că nu îl ajută pe băiatul lor, Alberto, să își facă un nume în muzică, la fel ca el.

Mai mult, Narcisa susține că Guță i-a cerut lui Alberto să se lase de muzică.

„Nu l-a ajutat sub nicio formă. În muzica lui Alberto, Guță nu s-a implicat, decât eu. Eu singură m-am implicat.

El nu-și ajută copilul în multe. De când este acest copil, întotdeauna i-a spus ”nu cânți bine”. Băiatul meu a fost pe primul loc în Lipati, la clasa lui.(...) Să știți, dragilor, că Alberto chiar e notist. Deci cunoaște toate notele și face pian de la 5 ani jumătate”, a declarat Narcisa Guță la TV.

De partea cealaltă, Nicolae Guță o acuză pe fosta lui parteneră că nu își educă așa cum ar trebui copilul.

El a spus că a deschis un proces în acest sens.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea.

Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a reacționat Nicolae Guță la TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicolae Guță, scandaluri la TV cu Narcisa

Nicolae Guță și Narcisa au fost implicați în mai multe scandaluri monstru la TV. Narcisa l-a acuzat pe Nicolae că a dat-o afară din casă, el a negat.

Nicolae Guță s-a certat și cu fiica lui, Nicoleta, fiind acuzat că a lovit-o pe aceasta.

„Aveam umarul stang zdrobit, m-a lovit foarte tare, a dat cu pumnii in mine.

Pozele astea au fost si la dosar cand am cerut restrictie. Mi-a fost foarte frica si de atunci nu vreau sa mai dau ochii cu el. Nu vreau sa mai vorbesc o perioada cu el pentru ca m-am speriat. Nu am inteles pentru ce atata ura si inversunare impotriva mea. Poate el considera ca am gresit, dar nu meritam asa ceva”, l-a acuzat Nicoleta Guță la TV pe tatăl ei, Nicolae, după un scandal între ei.

La fel ca tatăl ei, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, și Nicoleta a ales calea muzicii, interpretând și ea manele.

Citeste si: Georgiana vrea sa impace cu Jador de la Survivor Romania si sa-i faca un copil? Mesajul brunetei face cat o mie de cuvinte...

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.