Narcisa Guta e DISPERATA. Se pare ca a pierdut LUPTA cu rivala ei Beyonce de Romania

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 15:25

A lupta cu toate armele, dar, pana la urma, rivala ei in dragoste va ajunge in fata altarului la bratului lui Nicolae Guta.

Narcisei Guta nu-i vine sa creada ca a pierdut lupta cu Beyonce! Este atat de abatuta incat nici nu mai vede pe unde calca. In timp ce ea bate drumul la sectia de politie si numai stie cum sa isi cante amarul, Guta are grija de viata lui si o cere de nevasta pe Beyonce, rivala ei!

Ce ar mai fi de spus? Una plange, alta rade si amandoua il inconjoara pe barbatul vietii lor! O poza de familie, asa cum numai Nicolae Guta mai are.

Pana una-alta, manelistul se pregateste sa devina ginerica. Acesta sa fie, oare, momentul in care Narcisa va bate in retragere?

Sa isi accepete razboinca soarta si sa il dezlipeasca pentru totdeauna din inima ei pe regele manelelor? Sa isi ia bagajele si sa plece din casa si din viata lui se intreaba fanii telenovelei care tine romania cu sufletiul la gura. Dar, pana la nunta, mai este, asa ca umbla vorba ca altcineva a reusit sa i fure ochii lui Guta, o cantareata, pe nume Georgiana.

##VIDEO128197##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii