Narcisa Modrîngă din nou în doliu! Pe cine a pierdut tânăra la aproape trei luni de la decesul lui Mădălin Paul Păduran

Autor: Diana Ghita

Ce i s-a întâmplat Narcisei, după decesul lui Mădălin

Sursa: Facebook Narcisa Modrîngă

Șirul suferințelor nu s-a încheiat pentru Narcisa Modrîngă, iubita lui Mădălin Paul Păduran, care a murit pe 11 aprilie într-un cumplit accident de mașină la Deveselu.

După două luni de la decesul lui Mădălin Paul Păduran, Narcisa Modrîngă și-a strigat din nou suferința în mediul online, întrucât o altă persoană dragă a trecut la cele sfinte.

Pe cine a pierdut Narcisa Modrîngă la aproape trei luni de la decesul lui Mădălin Paul Păduran

Se pare că tânăra primește încercări foarte dure de la viață, întrucât, la scurt timp după moartea iubitului ei, un alt prieten de-al ei s-a stins din viață.

Tânărul, pe nume Remi, era agent de poliție în Corabia, județul Olt, iar în urma lui a lăsat numai durere.

După ce a aflat vestea morții tânărului, Narcisa Modrîngă a distribuit pe contul ei personal de Facebook o fotografie cu Remi, în descrierea căreia și-a exprimat regretul profund. Aceasta a scris mesajul „Drum lin către îngeri!”,  însoțit de un emoticon cu un porumbel alb și o inimă albă, prin care a vrut să sugereze că prietenul ei a avut un suflet pur.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu autoturismul în care Mădălin Păduran și-a găsit sfârșitul în urmă cu trei luni. Familia tânărului decedat a făcut anunțul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Necazurile par să se țină lanț de Narcisa, care își revine cu greu după decesul lui Mădălin Paul Păduran.

Deși acest eveniment a avut un impact foarte mare în viața ei, fata nu a fost lăsată să sufere în liniște, întrucât a primit un imens val de reacții negative în mediul online, după accidentul în care a fost implicat iubitul ei.

Narcisa Modrîngă este, în continuare, devastată după decesul lui Mădălin Paul

Foarte mulți internauți au acuzat-o pe tânără de faptul că ea ar fi fost de vină pentru accidentul în care iubitul ei și-a găsit sfârșitul, pentru că ar fi surprins-o în prezența unui alt băiat, pe care l-a urmărit cu mașina.

Orbit de gelozie, Mădălin nu a mai ținut cont de viteza mare pe care o avea, iar în cele din urmă a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea părții carosabile.

După teribilul accident, Narcisa a avut inactive conturile de pe rețelele sociale, semn că nu a mai putut suporta hate-ul primit. Însă, în urmă cu aproximativ o lună, aceasta a început să posteze din nou mesaje prin care își exprimă suferința.

Citește și: Narcisa Modrîngă își strigă durerea pe rețelele sociale: „Doamne, nu mai pot” Ce se întâmplă cu iubita lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu

„Știu că sunt încercările tale, Doamne, dar crede-mă că nu mai pot(...) Încă mă gândesc la tine în fiecare secundă”, sunt câteva dintre mesajele publicate de fată în mediul online.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.