Narcisa Modrîngă își strigă durerea pe rețelele sociale: „Doamne, nu mai pot” Ce se întâmplă cu iubita lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu

Autor: Laura Macovei

Mădălin Paul și-a pierdut viața într-un tragic accident la Deveselu

Sursa: Facebook

Narcisa Modrîngă nu mai rezistă și își plânge iubitul mort în accidentul de la Deveselu pe rețelele sociale. Ce mesaj a postat aceasta, la câteva luni de la tragedie?

Deși o bună perioadă de timp Narcisa Modrîngă a fost absentă din mediul online, tânăra și-a redeschis conturile de Instagram, TikTok și Facebook și postează aproape zilnic mesaje către iubitul său din ceruri.

Narcisa Modrîngă, răpusă de durere. Ce mesaj a postat în mediul online

Deși gurile rele o acuzau pe Narcisa de accidentul în care iubitul său și-a pierdut viața, tânăra nu își mai poate reveni nici acum din șoc și durere.

Fata a postat un mesaj pe Instagram, în care îl roagă pe Dumnezeu să îi dea putere, pentru că ea simte că nu mai poate..

„Știu că sunt încercările tale, Doamne, dar crede-mă că nu mai pot.. Încă mă gândesc la tine în fiecare secundă,” a scris aceasta pe rețelele sociale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: „Mă găsești exact unde m-ai lăsat” Gestul făcut de Narcisa Modrîngă pentru Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accidentul de la Deveselu

Mădălin a murit în timp ce gonea după o altă mașină

Deși gurile rele au acuzat-o pe Narcisa de moartea lui Mădălin, tânăra susține că aceștia erau despărțiți atunci când tânărul a murit. Mădălin Păduran a gonit cu mașina după un alt băiat, presupusul iubit al Narcisei sau cel cu care, spun apropiații cuplului, Narcisa l-ar fi „înșelat” pe Mădălin.

Citește și: Ce se întâmplă cu Narcisa la două luni de la decesul lui Mădălin Păduran: ,,Aş vrea durerea să dispară”. Cum s-a afișat tânăra pe o rețea socială

Mădălin Paul a pornit în grabă cu mașina după cel care s-ar fi afișat la brațul Narcisei, în timp ce aceasta era la manichiură. Din cauza vitezei de peste 200 km/h, Mădălin a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct într-un copac aflat la marginea drumului.

Pe 22 mai 2024 a avut loc pomenirea de 40 de zile de la moartea lui Mădălin.