Narcisa o DESFIINTEAZA pe Beyonce de Romania, noua cucerire a lui Guta: "Sta dupa banii lui. Tot la mine se intoarce"

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Nicolae Guta nu se mai satura de femei! Este un cuceritor fara pereche, iar de data asta a pus ochii pe o cantareata de manele zisa si Beyonce de Romania.

Manelistul s-a afisat peste tot cu noua lui cucerire, o frumoasa si tanara interpreta de manele, Beyonce de Romania. In varsta de 27 de ani, Beyonce de Romania i-a furat inima lui Nicolae Guta care sustine ca are intentii serioase cu noua lui iubita. Mai mult, tanara cica ar fi insarcinata.

In platoul WOWbiz, Narcisa, amanta lui Nicolae Guta de mai bine de 10 ani, cu care acesta are un copil, a declarat ca manelistul tot la ea se intoarce.

Narcisa nu crede ca Beyonce de Romania este insarcinata lui Guta si a promis sa se razbune pe aceasta facandu-i ea lui Guta cel de-al unsprezecelea copil.

" Eu sunt cu el de aproape 10 ani si asta e stilul lui. Ii place sa umble. Guta poate sa aiba o suta ca Beyonce, dar tot la mine se intoarce. Noi avem o relatie de cuplu foarte normala", a declarat Narcisa, adaugand ca il iubeste pe manelist si il accepta asa cum este.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii