Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul surprinzător pe care tânăra l-a făcut chiar în timpul înmormântării

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 apr 2024, 19:16

Ce a făcut Narcisa la înmormântarea lui Mădălin

Sursa: Instagram Narcisa Modringa; Instagram Mădălin Paul

Mădălin Paul Păduran și-a găsit sfârșitul cumplit într-un accident de mașină, produs în apropierea localității Deveselu, din Județul Olt. Acesta ar fi intrat într-o cursă nebunească din cauza infidelității iubitei.

În seara de 11 aprilie, în jurul orei 19:30, Mădălin Paul Păduran ar fi început să gonească pe DN4 după ce a prins-o pe Narcisa la brațul altui tânăr. Acesta din urmă ar fi încercat să scape, așa că a fugit cu mașina, iar iubitul Narcisei, orbit de gelozie, a călcat pedala de accelerație pentru a-l prinde din urmă. 

Ce reacție a avut Narcisa după accidentul în care a murit Mădălin Paul Păduran

În timp ce îl urmărea pe cel cu care iubita era pe la spatele lui, tânărul ar fi pierdut controlul volanului. Acesta ar fi încercat să intre cu mașina pe un câmp, unde fugise amantul Narcisei, însă, în goana nebună cu 200 de km/h, Mădălin a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, întrucât acesta a murit pe loc.

Acest accident cumplit a îndurerat o întreagă comunitate. Însă, deși gestul extrem al lui Mădălin Paul Păduran a fost alimentat de infidelitatea Narcisei, aceasta nu pare să fie atât de afectată de haosul pe care l-a provocat.

Într-o conversație cu o prietenă de a ei, care i-a trimis o postare despre moartea tânărului, însoțită de mesajul plin de dezamăgire „Nu mai zic nimic”,

fata a adoptat o atitudine indiferentă. Aceasta din urmă, în loc să arate o fărâmă de regret, a răspuns „Nici eu...”.

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care a sfârșit într-un accident de mașină la Deveselu: „Știam deja finalul”. Ce gest extrem l-a împins în cursa spre moarte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Revoltată de nepăsarea surprinzătoare a Narcisei, prietena sa i-a răspuns: „Păi la ce ai făcut nici nu mai ai ce să zici. Îți pare și ție măcar rău?”.

Ce gest a făcut Narcisa la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran

Iubita lui Mădălin a mai făcut un gest care i-a șocat pe mulți. La scurt timp după decesul lui, aceasta a cerut donații pentru înmormântare, care urmau să fie transferate în contul bancar al mamei sale.

Însă părinții tânărului decedat nu au știut despre acest lucru și nici măcar nu și-au dat consimțământul.

Redacția.ro precizează să Narcisa ar fi profitat de moartea băiatului pentru ca mama ei să-și recupereze banii de pe mașina condusă de el, întrucât ar fi fost cumpărată de ea, în rate pe care Mădălin se angajase să le plătească.

Citește și: O poartă de acces, într-o gospodărie, a căzut peste un copil în vârstă de trei ani, din județul Olt: Medicii nu l-au mai putut salva

Respectivele gesturi sunt în contradicție cu ceea ce a făcut fata la înmormântarea iubitului ei. În ziua funeraliilor, aceasta s-a îmbrăcat în alb și a turnat apă în fața și în spatele dricului în care se afla trupul neînsuflețit al lui Mădălin. Narcisa ar fi respectat o tradiție locală, numită „mireasa la apă”, care se practică atunci când cineva moare necăsătorit.

@user6061060061024 #🕊️🕊️🕊️ #Madalinpaul #😥😥😥 #😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔 #ultimuldrum😭💔 ♬ sunet original- adry adryana

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.