Narcisa si Beyonce sunt de domeniul trecutului! Uite cine este cea care i-a furat inima lui Guta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:27

Imagini si declaratii in exclusivitate fac lumina in viata lui Nicolae Guta! Alina, noua iubita a manelistului, spune tot despre relatia lor!

Care are, care n-are, care e castigatoare? Un fel de alba neagra- asa se joaca Guta cu inima femeilor. Dupa telenevola interminabila cu Narcisa si Beyonce, regele da o noua lovitura: este vorba de o tanara domnita care poarta numele Alina!

Guta este mai indragostit ca niciodata, dovada ca imortalizeaza si momentele de intimidate cu iubita lui mai tanara cu 20 de ani:" O femeie simpla, care stie ce vrea de la un barbat si in primul rand de la ea,” asa o descrie cantaretul pe noua lui cucerire.



S-au cunoscut pe internet, au socializat iar acum isi petrec tot timpul impreuna. Unde este Guta este si Alina, asa ca  relatia pare sa fie una serioasa.

N-o fi Guta un topmodel, dar femeile se bat pentru el. Ce il face atat de irezistibil ne spune chiar noua iubita a manelistului in materialul video alaturat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”