NASA a testat in Antartica primul costum pentru astronautii care vor ajunge vreodata pe MARTE! Uite singura imagine data publicitatii cu echipamentul de peste 100.000 de dolari

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:11

Dupa isprava lui Felix Baumgartner care a sarit de la 39.000 de metri altitudine, cei de la NASA pregatesc o noua bomba.

Dupa isprava lui Felix Baumgartner care a sarit de la 39.000 de metri altitudine, cei de la NASA pregatesc o noua bomba.

Au realizat costumul care poate rezista la conditiile de pe Marte si sunt la un pas de a trimite oameni pentru a explora planeta rosie. Daca pentru costumul lui Felix s-au cheltuit cateva milioane de dolari, "costumul albastru" pentru marte este mult mai ieftin. Costa aproximativ 100.000
de dolari si esre realizat din peste 350 de materiale si poate rezista la o viteza a vantului de 75 de kilometrii pe ora. Costumul a fost conceput de inginerul argentinian Pablo de Leon si pana acum a rezistat tuturor testelor la care a fost supus.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.