Nașa foștilor soți Bordea, răspuns dur pentru soții Bucălae, după ce au criticat-o pe Livia Eftimie: „Nu vă știu pe vreunul să fi mers cu ei acasă. Să știți cu adevărat viața din spatele cortinei”

Autor: Diana Ghita
colaj sotii bucalae-livia eftimie Foto(6)

Ce s-a întâmplat după ce soții Bucălae au atacat-o pe Livia Eftimie în mediul online

Sursa: Facebook Radu Bucălae; Instagram Livia Eftimie

La scurt timp după ce soții Bucălae au atacat-o dur pe Livia Eftimie, după declarațiile făcute pe social media despre fostul ei soț, Cătălin Bordea, nașa lor, care o susține pe Livia, a luat imediat atitudine în fața criticilor acide.

Radu și Alexandra Bucălae i-au adus numeroase acuzații Liviei Eftimie, precum că ea ar fi principala vinovată în scandalul divorțului de Cătălin Bordea și că pe parcursul mariajului nu ar fi fost o soție model. Însă nașa ei și a fostului său soț a ținut să-i contrazică pe cei doi.

Ce răspuns le-a oferit nașa foștilor soți Bordea lui Radu și Alexandrei Bucălae, după criticile aduse Liviei

Nașa Liviei Eftimie și a lui Cătălin Bordea a povestit multe detalii din viața fostului cuplu, iar din povestea ei se deduce faptul că Livia a luat decizia de a-l părăsi pe comediant în urma unor numeroase situații dificile prin care ar fi trecut pe parcursul căsniciei cu el. Prin mesajul ei postat pe Instagram, apropiata foștilor soți Bordea a ținut să aducă în prim-plan faptul că nu Livia a fost personajul rău din această poveste, așa cum consideră majoritatea oamenilor din mediul online și prietenii lui Cătălin Bordea.

„Livia. A girl named Livia. How to kill a mockingbird. Mă numesc Alexandra și sunt o prietenă de-a Liviei. Joc în tabăra opusă, cum s-ar zice. Once upon a time, când încă lumea nu avea să se fi dat peste cap, am fost nașa fostei familii Bordea.
Sunt biased, fără discuții, dar am motivele mele. Pe Livia o știu de prin 2012. Ne-am întâlnit în cadrul unei săli de sport și nu am avut nevoie de mult timp să realizăm că pe cât suntem de diferite, pe atât de mult ne asemănăm.

Știam că e într-o relație cu un tip care face stand-up, că locuiesc în chirie și că se ocupă de booking pentru show-urile lui și parcă și a unor colegi de breaslă de-ai lui.

Citește și: Radu și Alexandra Bucălae, reacție dură la adresa Liviei Eftimie, după declarațiile făcute despre Cătălin Bordea! Ce dezvăluiri fac cei doi soți: „Mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi...”

Când ieșeam cu ea, îi dăngănea telefonul ăla continuu. Programări, dar nu vreau masa aia, da' pe dracu și pe lasy. Apoi desena aranjamente de mese, le rotea până era toată lumea mulțumită. Apoi mergea și le căra, le așeza și se certa cu toți netoții ce căutau nod în papură înainte de show-uri. Când nu se ocupa de club, se ocupa de casă. Zicea cineva că nu a gătit de două ori în viața ei.

Dragă cineva, află de la cei care au fost prezenți (și) la început, că Livia gătea în fiecare luni. Și tot atunci făcea și curățenie generală. Fără să se abată de la asta, cu o precizie absolut robotică. Ani de zile. Luni de luni. Nu că ar fi trebuit să ne uităm în oala asta... Dar, mna. Detalii.

Nu știu exact prin ce conjunctură a vrut Cătălin să îi fim nași, pentru că ne văzuserăm de vreo 2 ori.

În 4. Am acceptat fără să mă gândesc de două ori, pentru că o știam pe ea și aveam încredere în deciziile ei. Nu am avut niciun soi de părere formată în ceea ce îl privește, eu interacționând real, cu el, strict din momentul în care Livia a decis să plece de acasă. Până atunci, ne vedeam la o masă o dată pe an și schimbam frivolități.

Când lumea lui s-a năruit, am încercat de la capătul pământului, să îi fiu aproape. Să le fiu aproape. Atât și așa cum am putut și cât am știut eu, cu informațiile pe care le aveam eu. Back to my girl. Nu pot spune despre Livia că a fost vreo răsfățată a vieții. Când am dat peste ea în sala de sport, sprijinea un perete, că nu mâncase de câteva zile. Cătălin avea niște standarde, totuși. Iar ea, zdreanță, ar fi făcut orice pentru el.

Îmi spunea adesea, mai târziu, că îi e teamă și că nu știe când și cum- dar mai ales de ce- rolul ei, în viața lor, a devenit mai mult unul de caregiver, nicidecum de soție. Cumva, sub imperiul prejudecăților că ea nu avea un job și era 'doar' un satelit al bunăstării lui Cătălin, și-a preluat sarcini care nu ar trebui să fie gender-based, ci taskuri comune. Alea de le minimizează majoritatea populației masculine, că se ocupă mami de ele. Sau iubi. (P.S: iubi hates it). Și nu a mai știut să se oprească. O nenorocită, serios. Că doar nu a forțat-o nimeni.

Cui nu îi place să frece parchetul cu periuța de dinți? Jeez. Cine căra bagajele și sarsanalele de cumpărături și absolut orice? Baxurile în ziua nunții?? E plin internetul de 'glumițe' despre cum unii jucau Candy Crush iar alții alergau ca dementii, în toate direcțiile. De cum ajungeau ai mei la orice destinație și a mea nu se vedea de sub mormanele de rahaturi din cârcă. O sclavă, nu?
Când au deschis clubul, cine a frecat toalete și podele și tot? Cine stătea noapte de noapte ca totul să fie ok? Vai, team work. Că era pentru ei. Sure. Recitește.

Citește și: Cătălin Bordea, dezvăluiri din ziua divorțului! Motivul pentru care Livia și-a dorit despărțirea este de necrezut

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Când a decis să dea foc lumii, Livia nu mai avea nimic de pierdut. Aveam să aflu și eu asta. Pentru că era o carcasă de om. Cred că efectiv nu îi mai păsa de nimeni și nimic. Cel mai grav, e că nu îi mai păsa de ea. Ne legăm de Crăciun și brăduți, dar omitem să menționăm că Livia plecase deja de acasă de ceva vreme. Terapia la care a renunțat după o ședință? Să fi fost după ce s-a semnat primul tur de acte de divorț? Oricum, tot DUPĂ ce decizia fusese luată? Dar internetul nu aflase încă asta.
Scuze, interneeeet. Greu să resuscitezi cadavre. Serios. Observ că în tabăra opusă s-a scris o poezie pe care o repetă continuu, toți. Toți știu ei mai bine.

Cine, când, cum. De când. Care mai de care se urcă și ei în spatele ei. Să-i vadă cineva. Să-i audă. Să fie grozavi. Justițiari înrăiți în vieți netrăite de ei. Să o ardem pe rug pe nenorocita care a ales altceva. Sulițe și insulte că s-a dus cu unu prea aproape de casă. Prea prost, prea prieten, prea bogat, prea... altul. 'Ajutorul' primit de la voi în ultimii ani, 2 la număr, cum v-a învățat la școală să spuneți, doar i-au confirmat că locul ei nu mai e lângă voi. Și ați 'iubit-o' toți cât a făcut ce și cum ați vrut voi. Prietenii adevărați te susțin necondiționat. Read that again. Nu vă temeți, o iubim noi destul. Cu bune și rele. Că e om, unlike most of you.

Un mariaj nu se încheie într-o clipită. E un cumul de factori ce duc la destrămare. Și nimeni în afară de cei direct implicați nu cunosc adevărul real. Crud. Avem toți bucăți de 'dreptate', furnizate de-o parte sau de alta. Fiecare cu dezamăgirea sa. Cu povestea sa. Cu varianta sa. Pot eu spune unui om că nu e singur, dacă el așa se simte? Că a avut de toate? Dar nu ce ar fi avut nevoie?

Citește și: Primele imagini cu Cătălin Bordea, după anunțul privind decesul mamei sale. Cum a fost surprins celebrul actor de stand-up

E simplu să ne axăm pe ultima sută de metri, că nu a vrut a mea, că n-a făcut și nu a dres. Așa o fi. De ceva vreme nu mai răspundea la comenzi. She was broken. Plângea în hohote în taxi Cătălin? Și Livia, în mijlocul străzii, când ăsta căzuse de nu știu unde dracu. Și de atât de multe alte ori. Și chiar și atunci când Cătălin plângea în taxi, înainte de spectacole, plângea și Livia. Că nu e ușor să te ștergi dintr-un loc în care ai investit atâta amar de vreme și de suflet. Chiar și așa, zdreanță ordinară, ultima nenorocită, i-a iubit. Mult. Și a stat cât a putut ea. Sorry, internet.

Paul (n.r. Spike) nu a fost 'motivul'. Motivele au fost altele. Adunate. Paul a fost în viața ei de mai mulți ani decât au, cumulat, comentacii prepuberi, păreriști absoluți. Paul a fost la locul și momentul nepotrivit, pentru purtătorii de torțe. Pentru alții, a fost adăpost. Nu știu exact când și cum, oricum realitatea nu bate cu imnul echipei adversare. Ce știu sigur e că nu e treaba internetului. Urât tare să-ți speli chiloții în public, fără voia ta. Găsesc firescul 'taberelor'. În fond, trebuie să fii tâmpit să muști mâna celui care te hrănește. Dar dacă tot ataci, măcar nu distorsiona adevărul. Minciuna prin omisiune, e tot minciună. La fel și fabulațiile. Sau ai decența să taci. Not your monkey, not your circus.

Citește și: „Credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta”. Pentru prima oară de la despărțirea de Cătălin Bordea, Livia, fosta soție a comediantului, a decis să vorbească public despre ce s-a întâmplat în relația lor, de fapt

Nu vă știu pe vreunul să fi mers cu ei acasă. Să știți cu adevărat viața din spatele cortinei. Aia trăită ani de zile. Când arunci cu rahat purtând ochelarii de cal, nu se numește dreptate. Sau, stai. Nu era asta scopul?? Dar? Puțină recunoștință nu ar strica, dacă ar fi să fim sinceri. But no. Sinceritatea e o sabie cu două tăișuri. Ajută dacă poți, mergi mai departe dacă nu. Îl superi pe Sfântul Petru, Internet. El pe cine să mai judece dacă tu îi faci treaba cu atâta înverșunare?
P.S. Livia nu e singură. Nu a pierdut niciun prieten”,  a transmis nașa Liviei Eftimie și a lui Cătălin Bordea, pe pagina ei de Instagram.

Surse foto: Facebook Radu Bucălae; Instagram Livia Eftimie

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!