Nastere cu surprize in Statele Unite. Afla despre ce e vorba! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:48

Toate analizele si testele facute in timpul sarcinii nu i-au dezvaluit unei gravide din Statele Unite ca urmeaza sa aduca pe lume un bebelus atipic. Femeia a dat nastere unui baietel perfect sanatos, dar cu sase degete la fiecare picior.

Acest bebelus este o minunatie de copil! A venit pe lume acum doua luni si este perfect sanatos. Are insa ceva care il face deosebit. Dupa nastere, mama a descoperit cu uimire ca baietelul ei are sase degete la fiecare picior." Mi-au trimis radiografia si, cand m-am uitat, am numarat: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sase?! Nu se poate! Adu-mi copilul inapoi sa mai numar o data! Chiar sunt sase la ambele picioare! Ce?! Are 12 degete la picioare?!", a declarat mama bebelusului.


Ciudat este ca nimeni nu a observat anomalia in momentul care baietelul a venit pe lume. Abia tarziu, una dintre asistente a observat grozavia. A ramas uimita cand a numarat degetele de la picioare, iar rezultatul a fost 12." Este ceea noi numim o anomalie minora. De obicei, nu afecteaza calitatea vietii, nu reduce speranta de viata si nu deranjeaza deloc copilul

 

Taguri: