Nasterea care i-a uimit pe medici! Au ramas fara cuvinte cand au vazut cum a venit un bebelus pe lume: "Este un caz extrem de rar!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Cazul de mai jos a lasat fara cuvinte o echipa de medici de la un spital din Statele Unite.

Doctorii au fost uimiti in momentul in care, in timp ce efectuau o operatie de cezariana, au observat ca bebelusul care a venit pe lume era inca prins in sacul amniotic.

Astfel de cazuri sunt extrem de rare deoarece, intr-o astfel de interventie chirugicala, de obicei acel sac este sectionat involuntar de catre medic cu bisturiul si se sparge.

"Pentru cateva secunde mi s-a oprit respiratia.

A fost un moment unic, care cu siguranta imi va ramane intiparit in minte pentru multa vreme", spune William Binder, medicul neonatologist care a realizat poza de mai jos cu ajutorul telefonului mobil.

In imagine bebelusul a fost surprins la doar cateva secunde dupa ce a fost scos din abdomenul mamei. Deoarece sacul amniotic inca nu era spart, el primea in continuare oxigen prin intermediul placentei.

Desi a venit pe lume prematur, bebelusul se simte foarte bine si este perfect sanatos.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”