Nasul Andreei Tonciu a ajuns motiv de BATAIE! Mitea a sarit sa-si apere iubita

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Ziua de ieri a fost la un pas sa se termine urat pentru Andreea Tonciu si sora ei, Lorena, si crunt pentru Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a trezit culcat la pamant, intr-un parc, de doi certareti.

Tipete, imbranceli, pumni si injurii, paruieli, suturi, tensiune maxima si o aterizare fortata facuta de Nicki Mitea in gazon, dupa ce a fost luat pe sus de doi indivizi si aruncat cat colo pentru ca s-a bagat sa-si salveze iubita din ghearele acestora. Totul s-a petrecut in cursul zilei de ieri, in Oraselul Copiilor din Capitala, unde surorile Tonciu, insotite de tatal lor si de Nicky Mitea, au iesit la iarba verde, cum face orice om in ziua de 1 mai.

Din nefericire insa, cand se afla la intrarea in parc si astepta ca tatal ei sa parcheze masina, Andreea Tonciu a fost luata in colimator de un grup format din doi indivizi si o fata, care nu au avut altceva de facut decat sa se mire cu voce tare si sa faca glume si poante pe seama... nasului acesteia.Atat i-a trebuit lui Tonciu sa auda, ca se vorbeste si se rade de nasul ei, ca bruneta a luat foc pe loc si nu a mai tinut cont de nimic.
Totul a degenerat intr-un scandal monstru. Baietii au sarit sa o apere pe fata care era cu ei, Mitea s-a repezit in apararea Andreei, s-au impartit pumni, cuvinte jignitoare si picioare fiecare pe unde a putut. Nicolae Mitea a fost la un pas sa iasa cel mai sifonat din aceasta disputa.

El s-a ales cu o tranta in gazon, unde a aterizat dupa ce a fost impins de unul dintre certareti, dar s-a ridicat imediat si s-a aruncat ca un leu in fata Andreei, punandu-se la mijloc intre ea si barbatii care erau furiosi.

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.