Nasul PIEDONE arunca BOMBA despre Andreea Mantea si Stefan Stan: "Le-am spus si lor, nu pot să ii fortez"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:13

Cristian Piedone, edilul sectorului 4 din Capitala urma sa le fie nas Andreei Mantea si lui Stefan Stan, insa lucrurile par ca au luat o intorsatura la 180 de grade.

 Dupa logodna anuntata cu surle si trambite si dupa ce a fost incununata cu un inel de logodna superb, Andreea Mantea si Stefan Stan nu dau semne sa se mai gandeasca la casatorie deocamdata, asta in ciuda faptului ca isi alesesera si nasii, pe Cristian Piedone si sotia sa.

De vina este comportamentul cantaretului care a dezamagit-o cumplit pe prezentatoarea WOWbiz dupa ce l-a prins inseland-o cu o fana.
Andreea si Stefan s-au impacat, insa rezervele fata de barbatul care ii este alaturi sunt mari, la fel si semnele de intrebare.

De aceea, cei doi, probabil,  vor sa mai astepte pana fac pasul cel mare. Nici nasul Piedone nu ii forteaza, ci i-a intrebat in cateva randuri ce au de gand, iar perechea de porumbei s-a multumit sa spuna ca vor face nunta.  "Eu imi respect fisa postului de nas, insa le-am spus si lor, nu pot să ii fortez.
Chiar zilele trecute i-am întrebat, când faceţi pasul? Că mă tot întreabă pe mine unii, de parcă eu aş fi cel cu decizia. N-aş vrea să-i forţez, iar când i-am întrebat mi-au spus:
" O facem, nasule, stai liniştit!"( sursa libertatea.ro)