Natalia, acuzată că ar avea o relație în afara emisiunii Casa iubirii! Concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul băieților! „A fost o încercare în afară!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 feb 2023, 20:00

Natalia, pusă la zid în Casa iubirii, după ce s-a vehiculat că ar avea o relație în afara emisiunii! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurenta! „A venit de mai multe ori în România”

În cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii, concurenții au în continuare parte de multe momente surprinzătoare, de provocări neașteptate, însă și de multe tensiuni, iscate fie din ciocnirea orgoliilor, fie din gelozie. În ediția de vineri, Radu a deschis cutia pandorei în clipă în care a spus faptul că Andrei crede despre Natalia că are o relație în afară emisiunii și tocmai de aceea nu vrea să formeze cuplu cu niciun băiat din acest sezon.

Astăzi însă, lucrurile au căpătat o cu totul altă turnură, în ceea ce privește acest subiect și au ieșit la iveală un schimb de mesaje uluitoare în care se confirmă că Natalia ar avea un iubit în afară show-ului.

Natalia, acuzată că ar avea o relație în afară emisiunii Casa iubirii! Concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate

În ediția de astăzi, Andreea Mantea a aflat și ea despre existența mesajelor buclucașe care o incriminează pe Natalia și a dorit că în timpul conexiunii celor două case concurenții să lămurească lucrurile, iar Natalia să confirme

sau să infirme conținutul mesajelor cu pricina.

Andreea Mantea: Am făcut conexiunea că să vorbim cu toții despre acel mesaj! Vreau să știu povestea lui! De la a la z!

Radu: Aseară, când am terminat de filmat, am urcat în vestiar și am verificat Instagram-ul și am primit un mesaj de la un cont fake cu zero urmăritori, fără poză, fără nimic, doar cu această conversație, era făcut pe loc acel cont! Și mi-a scris în mesaj, uite, Radu de ce nu vrea Natalia să își facă relație

să ajungă mai departe! Eu imediat l-am arătat la staff, că nu știam exact ce se întâmplă! Au primit și băieții! Toată lumea a primit în același timp! Noi am întrebat-o pe Natalia, ea neagă vehement că ar fi fost ea!

Natalia: Au zis că am trimis mesajul persoanei respective ieri la pauză! Dar eu la pauză nu stau niciodată cu telefonul!

Se pare când respectivul mesaj, Natalia ar și spus că toți băieții din casă sunt urați, dar ea neagă că ar fi autoarea mesajelor. Mai mult decât atât tot în acel mesaj, concurenta ar fi fost sfătuită să ii ducă pe băieți cu zăhărelul și să formeze cu niciunul o relație.

Natalia: Nu sunt eu!
Andreea Mantea: Mă intrigă ceva! De ce este poză ta acolo, pe care tu o ai în prezent! Este cineva care te cunoaște! Și care are acces la whatsapp-ul tău.

Natalia: Eu pun mâna pe foc, d-na Andreea!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: Vreau să fac lumina! Dacă acel mesaj este real, nu vreau fete așa aici în casă!

Marinel: Ține locul unei fete care chiar ar vrea să își facă ceva în casă!

Natalia: Dacă nu vreau cu ține nu înseamnă că nu vreau cu altcineva!

Marinel: Băieții m-au avertizat de la început că nu o să fie nimic cu Natalia! Ea așa a făcut și în primul sezon și uite așa face și în sezonul 2!

Pe de altă parte, Natalia a fost provocată să facă și câteva dezvăluiri din perioada în care a lipsit din Casa iubirii, timp de câteva luni, în care a mărturisit că a avut niște încercări de a formă relații însă fără izbândă.

„A venit de mai multe ori în România! Am zis că a fost o încercare în afară! A fost pe bune!”, a spus Natalia.

Citește și: Andrei, singur împotriva tuturor! Concurentul face dezvăluiri uluitoare despre Natalia și îl critică aspru pe Marinel, pentru stângăcia lui la întâlnirile cu aceasta! „Lui Marinel îi este frică să spună multe chestii!”

Citește și: Ies la iveală detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea vrea să facă lumină! „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”