Natalia are relație în afara casei?! Emanuel rupe tăcerea: ”Normal că îl știe, am ieșit împreună” Aflați reacția Nataliei, sâmbătă, 7 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 ian 2023, 19:54

Natalia este încolțită din toate părțile. Emanuel susține ca tânăra ar avea o relație în afara casei. Bianca intervine!

Emanuel face dezvăluiri compromițătoare în Casa Iubirii, Natalia este cea vizată. Concurentul a dezvăluit că aceasta ar avea o relație în afara competiției.

Natalia are relație în afara casei? Emanuel are mesaje compromițătoare 

Emanuel face dezvăluiri fără precedent în Casa Iubirii. Tânărul susține că a primit o serie de mesaje care o incriminează pe Natalia. Se pare că aceasta ar avea o relație în afara casei.

”Natalia, mă auzi? Am primit aseară niște mesaje și vreau să te întreb ceva. Tu ai un băiat acasă?”, a spus Emanuel.

Citește și: ”Gata, suntem cuplu, mergem în Marea Finală” Natalia și Radu pregătesc o strategie pentru Finală. Aflați ce pun cei doi la cale, vineri, 6 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Bianca a intervenit și a dezvăluit că știe despre cine este vorba, dar nu vrea să se bage.

”Eu știu despre cine este vorba și fostul-actualul, sincer, nu mă interesează. Da, îl știu”, a spus Bianca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Normal că îl știe, am ieșit împreună”, a

spus Natalia, la rândul ei.

Sorin, amuzat de situație, a ținut să mărturisească că bărbatul era cam ”bunic” față de Natalia.

Natalia este pusă într-o situație fără precedent și pare că nu se simte comod deloc. Aflați reacția Nataliei, sâmbătă, 7 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: ”Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine” Emanuel, atac direct la adresa lui Radu, după ce acesta ar fi profitat de plecare Kingăi pentru a atrage publicul de partea lui

Marea Finală este tot mai aproape, iar concurenții caută ”nod în papură” în orice pentru a face subiecte de discuție. Unii dintre ei se gândesc la diferite strategii pentru a-și asigura un loc în finala din 15 ianuarie. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?