Natalia de la “Casa iubirii” are un nou iubit și și-a deschis propria afacere. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente: „Este un domn, un bărbat adevărat”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 iul 2024, 11:03

Natalia Nigai, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Natalia Nigai

Natalia Nigai, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, a dezvăluit faptul că nu mai este singură. Tânăra are un nou iubit, dar și-a deschis și propria afacere.

Invitată în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Natalia Nigai a vorbit despre noul iubit, dar și despre cum i s-a schimbat viața în ultimul an. Blondina nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, însă susține că s-a dedicat noului ei proiect.

Citește și: „Doar timpul te vindecă”. Natalia Nigai de la ”Casa iubirii” suferă din dragoste. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă în mediul online

Natalia de la ”Casa iubirii” iubește din nou

Născută în Republica Moldova și crescută în Italia, Natalia Nigaia s-a făcut remarcată în primul sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Deși nu și-a găsit dragostea în cadrul show-ului matrimonial, tânăra a dezvăluit faptul că a găsit bărbatul perfect pentru ea.

Citește și: Natalia și-a scris numele lui Sorin pe piept „Unde vrei tu, doar începe” Cei doi foști concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii” au reluat legătura

Natalia i-a dezvăluit Biancăi Comănici că iubește și că este foarte bine, dar cu toate acestea nu simte nevoia să se afișeze cu noul iubit. Blondina și-a dorit un bărbat matur, atent și respectuos, iar noul partener îndeplinește toate aceste cerințe impuse de fosta concurentă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

„Pot să zic că sunt bine, nu sunt singură. Vom vedea ce o să fie pe parcurs. Nu prea m-am afișat pentru că m-am detașat puțin de online și nici nu simt nevoia e a mă afișa. Cred că iubesc. Este un domn, un bărbat adevărat, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este respectuos 100%, e cu mintea deschisă și pentru mine este perfect”, a

spus Natalia Nigai, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”.

Fosta concurentă și-a deschis propria afacere

Tânăra o duce la fel de bine și pe plan profesional. Natalia a dezvăluit faptul că lucrează la un nou proiect, propria ei afacere, motiv pentru care nu a mai avut timp de live-uri pe TikTok. 

Citește și: Natalia a rupt tăcerea după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Care este, de fapt, motivul pentru care nu l-a mai vrut pe Marinel: “Nu aș putea fi cu un lăutar”

Proiectul la care lucrează Natalia este unul inovator și surprinzător pentru fanii ei, aceștia fiind obișnuiți să o vadă în lumina reflectoarelor. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a dezvăluit că se ocupă de o afacere ce ține de electricitate și gaze, un proiect ce vine în sprijinul clienților care plătesc facturi prea mari la energie.

„Muncesc, eu eram destul de activă pe rețelele sociale, poate nu seară de seară, dar aproape.

De câteva luni bune nu am mai intrat live, lumea îmi scrie, dar m-am concentrat în acest an pe job, pe proiectul pe care îl am în momentul e față. Pot să spun că am afacerea ea. Mă ocup cu lumina și cu gazul. Mai exact, clienții mei după un timp, ajung să nu mai plătească nici lumina, nici gazul toată viața. Eu mă văd cu clientul și îl întreb dacă este ok cu cât plătește, cât ar vrea să plătească. Este un parcurs care durează chiar și un an de zile.”, a spus Natalia despre afacerea ei.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!