Natalia Intotero, ministrul Familiei, implicată într-un accident pe DN7! În ce stare se află oficialul, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 aug 2024, 21:00

Natalia Intotero a suferit un accident de mașină

Sursa: Facebook Natalia Intotero

Un grav accident rutier a avut loc marți, pe DN7, în localitatea Racovița, din județul Vâlcea. În acesta a fost implicat ministrul Familiei, Natalia Intotero.

Accidentul s-a produs după ce autoturismul în care se afla Natalia Intotero a fost lovit violent de un alt vehicul. Ulterior, mașina în care se afla oficialul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Cum s-a petrecut accidentul în care a fost implicată Natalia Intotero 

Ministrul Familiei se afla în mașină în calitate de pasager, iar impactul a avut loc în condiții încă neclare.

Autovehiculul, care aparținea Serviciului de Protecție și Pază (SPP), s-a răsturnat în urma coliziunii. Atât șoferul, cât și ceilalți ocupanți ai vehiculului, inclusiv Natalia Intotero, purtau centurile de siguranță în momentul impactului, potrivit News.ro.

Imediat după incident, Natalia Intotero a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite. Conform reprezentanților spitalului, ministra a suferit un traumatism toraco-abdominal, însă a rămas conștientă pe parcursul întregului proces.

„Pacienta este într-o stare foarte bună, este conștientă, cooperantă, și în afara oricărui pericol. În urma investigațiilor efectuate conform protocolului, pacienta va fi ulterior transportată la București, urmând ca acolo să urmeze protocolul medical. Nu pot să vă spun când se face transferul, sunt niște proceduri de urmat”, au transmis cei de la spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Este oficial: Ajutor financiar în valoare de 2000 de lei pentru mame și nou-născuți! Anunțul a fost făcut de Ministrul Familiei, Gabriela Firea

Deși primele investigații au indicat că nu ar fi suferit leziuni grave, s-a decis transferul Nataliei Intotero la un spital din București pentru o evaluare medicală suplimentară. Această măsură a fost luată în conformitate cu protocoalele SPP, care prevăd verificarea completă a stării de sănătate a demnitarilor în astfel de situații.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Ce au transmis autoritățile, după accidentul de pe DN7

Toate persoanele aflate în vehiculul SPP, inclusiv șoferul și aghiotantul, sunt în afara oricărui pericol. De asemenea, testele efectuate cu etilotestul au indicat că ambii șoferi implicați în accident nu consumaseră alcool.

„Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”,  au explicat reprezentanții de la Poliția Vâlcea.

Citește și: Un copil lăsat nesupravegheat și-a prins mama sub mașină, în parcarea unui magazin de mobilă din București! În ce stare a ajuns femeia la spital

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. Investigațiile vor clarifica circumstanțele în care a avut loc coliziunea și dacă au fost respectate toate regulile de circulație.

Serviciul de Protecție și Pază a confirmat că vehiculul în care se afla ministrul Familiei circula regulamentar la momentul impactului și că toți ocupanții respectau măsurile de siguranță impuse de lege.

Sursă foto: Facebook Natalia Intotero 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.