Natalia, mărturisiri neașteptate despre băiatul pe care îl place în Casa iubirii! Aflați cum va decurge întâlnirea dintre Claudia și Alex în camera roșie, sâmbătă, 10 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 dec 2022, 15:01

Natalia face confesiuni șocante

Sursa: Captură KANAL D

Momente uluitoare în Casa iubirii, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00! Natalia face dezvăluiri șocante, în vreme ce Alex și Claudia vor avea o întâlnire romantică în camera roșie!

În editia de vineri, în Casa iubirii tensiunile au atins cote maxime în rândul concurenților, după ce Nicoleta a fost pusă într-o situate destul de jenantă, în clipă în care i-a fost adus un test de sarcina pentru a se asigura că nu este însărcinată, iar Sorin s-a arată extrem de deranjat și a răbufnit împotriva tuturor celor care au suspectat-o pe iubita lui. Sâmbătă, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de momente uluitoare, deoarece vor ieși la iveală detalii picante despre Natalia, care îi va dezvălui Claudiei, că are sentimente pentru Emanuel și mai mult decât atât,

tânăra a subliniat și faptul că ar fi îndrăznit să se apropie mai mult de carismaticul tânăr, dacă nu s-ar fi aflat într-o relație cu Andreea. Și tot în ediția de sâmbătă, Claudia și Alex se vor întâlnit în camera roșie, într-o atmosfera romantică.

Natalia, mărturisiri picante despre băiatul pe care îl place în Casa iubirii

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, vor ieși la iveală detalii șocante despre Natalia, care îi va mărturisi Claudiei, într-o discuție, faptul că se simte atrasă de Emanuel și că și-ar fi dorit să

îl cucerească dacă tânărul nu s-ar fi aflat într-o relație cu Andreea.

„Dacă Emanuel era singur, eu acum, dacă el voia, eram cu el! Emanuel mi-a plăcut!”, spune Natalia.

Pe de altă parte, Emanuel și Andreea vor pune la cale o întâlnire romantică între Claudia și Alex, noul concurent, care a intrat în emisiune de curând.

Astfel, Emanuel va merge în casă fetelor pentru a-i propune Claudiei să îl urmeze, iar Andreea va ajunge în casă băieților pentru a-l captura pe Alex și a-l duce în camera roșie, alături de Claudia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi concurenți vor fi acoperiți în zona ochilor pentru a nu realiza ceea ce li s-a pregătit, iar în cele din urmă se vor trezi unul în față celuilalt și vor încerca să discute și să se cunoască mai bine.

La finalul întâlnirii lor, se vor sărută pe obraz și își vor promite că își vor oferi reciproc multe zâmbete pe viitor, semn clar că există deja o atracție fizică între ei. Rămâne însă de văzut dacă Claudia și Alex vor ajunge să formeze sau nu un nou cuplu în Casa iubirii.

Citește și: Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!” Sărutul lor pasional din camera roșie a stârnit un val de reacții aprige și au fost acuzați de falsitate!

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Nicoleta îl pune pe Sorin în fața faptului împlinit. Concurenta aduce în emisiune un test de sarcină. Aflați ce se întâmplă între cei doi, vineri, 9 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.